Foto: pexels.com

Trošiti vrijeme i emocije na neadekvatnog čovjeka ima smisla samo u tom slučaju ako si ti doktor, a on pacijent koji te plaća.

atma.hr – 78
1. Bez obzira koliko je zabava bila dobra i fantastična, učini sve da se probudiš u svojoj spavaćoj sobi.

2. Između komada torte i keksa, uvijek napravi izbor za – čašu vode.

3. Ako je na satu ponoć, a ti moraš oprati kosu, napraviti depilaciju nogu i manikuru – uvijek izaberi san. Zato što čupave noge možeš sakriti, na glavu staviti šešir ili maramu, nokte namazati bezbojnim lakom, sjedeći u autobusu. Ali nitko i ništa neće zamaskirati umorno lice i loše raspoloženje. Uvijek izaberi san.

4. Putuj! Iskoristi za to svaku priliku. Nova saznanja su dobar način za stjecanje iskustva, a pri tome nećete ostariti.

5. Prije nego što počneš procjenjivati ​​situaciju, uvijek se zapitaj: “Je li ovo moja stvar?” Nakon toga zatvori usta i idi svojim putem.

atma.hr – 52
6. Trošiti vrijeme i emocije na neadekvatnog čovjeka ima smisla samo u tom slučaju ako si ti doktor, a on pacijent koji te plaća.

7. Između burne, lude i strastvene veze i mogućnosti zarade novca, uvijek napravi izbor u korist drugog.

8. U sporu se ne rađa istina, već migrena. U pravo vrijeme izgovoreno: “Da, kako god ti kažeš ..” sačuvat će novac i živce.

9. Nekoliko dana u samoći djeluju bolje nego skupe toplice.

10. Nijedan muškarac ne vrijedi toga da se zbog njega pati u neudobnim cipelama.

uspesnazena.com

banner GHERI COTTON

5 KOMENTARA

  1. Ni jedna zena ne vrijedi da se zbog nje pati niti trpi njene kurvinske eskapade. Prvo pocistite u svom dvoristu pa krenite u tudje, molim lijepo.
    Predlazem da ovakve clanke ubuduce pisete neutralno o spolu jer je izrazito negativno bice pisalo ovo, zensko bice da se razumijemo, koje je sebicno i egoisticno, i ne vidi smisao zivota u davanju nego samo u uzimanju, i kao takvu ni jedan muskarac je ne treba niti zeli
    Manite se ispiranja mozgova, nase zene su u redu, to sto su zapadnjacke sjebane ne treba prenositi i na nas. Ipak vi nosite medijsku odgovornost i suzdrzite se od napada na ijedan od dva spola. Nije moralno za ovakvu stranicu da to radi.

  2. koje sebicne i egoisticne clanke stavljate….vi ste prava masonska produzena ruka njihova…numerologije,astrologije,gatanja,put ka samoci,a nista o davanju i ljubavi apsolutnoj o isusu..sve sotonske savjete dajete ljudima!