Image by Freepik

Stiže nam pomrčina punog Mjeseca u Vagi i donosi promjene, a najveću sreću će donijeti za 2 znaka i to na polju financija.

atma.hr – 52
Puna pomrčina Mjeseca dolazi 25. ožujka/marta, stvarajući snažan kozmički tok energije. Ovaj astrološki događaj utječe na emocije, odnose i financije svih znakova Zodijaka, no razdoblje obećava posebno obilje za dva znaka.

Astrolozi ističu da pomrčina punog Mjeseca donosi ‘tri puta intenzivnije, emotivnije i snažnije’ razdoblje u odnosu na uobičajeni puni Mjesec.

Više od ostalih horoskop će obradovati Rakove i Jarce, koje u razdoblju oko pomrčine očekuju jako dobri dani kad su u pitanju financije.

Rak

Pomrčina Mjeseca donijet će vam poboljšanje financijske situacije. Sa sobom donosi nove prilike za zaradu i povećanje prihoda.

Trebali biste biti otvoreni za nove ideje i projekte – oni će vam donijeti financijski uspjeh.

Unatoč tome što će vaš novčanik u narednom razdoblju biti znatno bolji, preispitajte svoja ulaganja i racionalizirajte svoje troškove.

Treba misliti i na budućnost!

atma.hr – 52
Jarac

Jarci, očekujte neočekivane dobitke i odlične prilike za zaradu.

Možda ćete dobiti bonus na poslu, nenajavljenu povišicu ili će vam novac doći kroz neki dodatni posao ili projekt.

Ako imate vlastiti posao, može se otvoriti prilika za širenje poslovanja u inozemstvu, što će vam dugoročno donijeti stabilniju financijsku situaciju.

Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni na trud i akciju i ako ne važete previše mogućnosti koje vam se smiješe vani.

story.hr/zena.blic