Karmen Kos, hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach održati će besplatno interaktivno online (zoom) predavanje: Što je hipnoterapija.

U utorak, 21.03.2023. s početkom u 19:00 sati.

Znam da riječ hipnoza i hipnoterapija kod mnogih izaziva nepovjerenje, strah, skeptičnost i predrasude uglavnom zbog neznanja. Neki ju povezuju s Hollywoodskim filmovima u kojima hipnotizirana osoba nema slobodnu volju, neki s kokodakanjem na pozornici i scenskom hipnozom, neki sa strahom od gubitka kontrole, neki s new age čarabakama, neki je podcjenjuju, a neki precjenjuju.

Ali hipnoterapija je učinkovita pomoć kod mijenjanja ograničavajućih i negativnih uvjerenja, koja su često povezana s teškim i neželjenim emocijama. Ona je odličan alat za razvoj svjesnosti i za duhovno buđenje, za bolje razumijevanje sebe i drugih.

Upravo zato odlučila sam kroz predavanje „Što je hipnoterapija“ približiti tu vrijednu terapijsku metodu širem krugu ljudi i rasvijetliti mnoge zablude i mitove koji prate riječi hipnoza i hipnoterapija.

Na predavanju koje će trajati oko 2 sata saznati ćete:

  • Što je hipnoza
  • Kakav je osjećaj biti u hipnozi
  • Koje zablude i mitovi prate hipnozu
  • Kako je hipnoza povezana sa neuroznanošću
  • Što je hipnoterapija
  • Teme, problemi i izazovi koji se mogu riješiti hipnoterapijom
  • Hipnoterapija sa regresijom u raniji period života ili u djetinjstvo
  • Hipnoterapija sa regresijom u prošli život(e)
  • Hipnoterapija sa regresijom u vrijeme između života – Duhovna regresija

Za sudjelovanje na interaktivnom onlije (zoom) predavanju potrebno je prijaviti se na e-mail: [email protected] kako bih vam na vrijeme poslala zoom link za sudjelovanje.

Ili prijavom direktno na web stranici u kontakt obrazac s napomenom: Ineters za predavanje

https://www.karmen-kos.hr/index.php/kontakt

Karmen KosO Karmen Kos

Ja sam certificirani hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach.

Moja misija je da kroz terapeutski rad ovaj svijet učinim boljim mjestom za život.

Moj poziv i svrha su da kroz rad sa podsviješću, hipnoterapiju i intuitivni coaching pomažem ljudima u rješavanju brojnih životnih problema i izazova koji su im se našli na životnom putu te ih blokiraju, zaustavljaju ili usporavaju da izraze svoj puni potencijal, da žive sretniji, zadovoljniji i uspješniji život.

Kroz terapeutski proces mijenjajući ili uklanjajući podsvjesne blokade, traume i uvjerenja koja im ne služe životi mojih klijenata mijenjaju se na bolje u mnogim segmentima.

Hipnoterapiju radim online.

Nije važno u kojem dijelu svijeta živite. Da biste prošli kroz terapeutski proces sa mnom na siguran i udoban način ne morate putovati dalje od svojeg dnevnog boravka i dalje od zaslona vašeg laptopa ili računala.

Više informacija pronađite na:

https://www.youtube.com/watch?v=2RQ0UKp8EsU