Pomladi sebe i svoje klijente na prirodan i holistički način iznutra prema van.

Raspored održavanje Access Energetski FACELIFT® edukacija:

OSIJEK, 25.05.2024. Event
RIJEKA, 08.06.2024. Event
PULA, 06.07.2024. Event

Prijava i kontakt: [email protected]

Access Consciousness Energetski Facelift je tehnika koja se sastoji od niza energetskih pokreta i dodira na licu i vratu koji imaju za cilj stimulirati protok energije u tijelu, osvježiti kožu i poboljšati cjelokupni izgled i tonus kože lica i tijela.

Ova tehnika nije invazivna i ne uključuje nikakve kemijske tretmane, igle ili operacije, što je čini sigurnom i prirodnim načinom da se poboljša izgled kože. Umjesto toga, Energetski Facelift koristi nježne dodire prstima i energetske pokrete koji stimuliraju protok energije, što može rezultirati zategnutom i osvježenom kožom i pomlađivanjem na staničnoj razini.

Accessov Facelift® donosi dobrobit i vašem licu i vašem tijelu. Ovaj snažni tretman neprestano doprinosi  cijelom vašem  tijelu,  čineći  da  se  ono  osjeća zdravo i pomlađeno, izvana i iznutra.

Što DOBIVATE na Access Energetski Facelift® edukaciji?

  • Naučiti će te kako  koristiti energije za  podizanje i pomlađivanje cijelog vašeg tijela primjenjujući mekan, nježan, dodir na licu i vratu odnosno znanje kako raditi ovaj tretman
  • Gledate film gdje se osnivači Pristupa svjesnosti detaljno objašnjavaju i pokazuju kako se radi tretman Access Energetski Facelift®
  • Dobivate pisani materijal/skriptu od 40 stranica sa detaljnim informacijama i slikama u boji
  • Praksa: Primiti će te i dati 2 puna Energetska Facelifta®
  • Edukacija traje 7,5 sati sa pauzom
  • Dobivate certificiranu diplomu kao Access Energetski Facelift® praktičarka/praktčar

Prijava i kontakt: [email protected]

Energetski Facelift® tretman možete raditi sebi, obitelji i prijateljima ili profesionalno odmah nakon završene edukacije. Tretman Energetskog Facelifta® se izvodi tijekom 60 do 75 minuta.

VAŠA INVESTICIJA za ovu edukaciju sa certifikatom je određena od strane organizacije Access Consciousnessa i iznosi 380 eura za zemlje Hrvatska, Srbija i Slovenija.

Ukoliko ponavljate tečaj cijena iznosi 190 eura bez obzira kada ste završili tečaj. Osobe od 16 do 17 godina također plaćaju pola cijene odnosno 190 eura.

prijavi se plava

Energetski Facelift nije namijenjen samo ženama. Muškarci također mogu koristiti ovu tehniku kako bi poboljšali svoj izgled i osjećali se bolje u svojoj koži. Tehnika je također prikladna za sve dobne skupine i sve tipove kože.

Access Consciousness Energetski Facelift je tehnika koja može značajno pomoći u poboljšanju izgleda i tonusa kože, smanjenju stresa i napetosti u tijelu, te poboljšanju samopouzdanja i raspoloženja. Ova prirodna i neinvazivna metoda je sigurna i prikladna za sve, bez obzira na dob i tip kože.

Voditeljica edukacije je Mariza Butorac mag.oec, licencirana internacionalna edukatorica za Access Consciousness edukacije: Access Energetic Facelift® AFF, Access Bars® BF, Access Body® procese BPF.  Također je i praktičarka sustava Shamballa by Ilona majstorski stupanj i Thetahealing DNK 1 & DNK 2, Thetahealing Kopaj dublje i Trancencentalne meditacije.

Kontakt broj/Whats Up/ Viber: 0989799240 Mariza Butorac

Instagram: mariza_butorac

Facebook: Mariza Butorac edukacije