Foto: pixabay.com

Zimi, kada je hladno, stabla izgledaju prilično tužno, umorno i neprivlačno, bez cvjetova i bez lišća. Ali čim zatopli, događa se potpuni preokret!

Stvari se mijenjaju, doslovno preko noći.

atma.hr – 39

S prvim zrakama sunca, još i prije nego nastupi proljeće, započinje jedna sasvim druga priča. Krošnja se zazeleni i rascvjeta, dozove kukce i ptice… ptice donesu glazbu… ma prava ljepota i raskoš na djelu!

Gdje je ta raskoš bila zimi? Gdje se skrivala? I kako se, čudesno, preko noći pojavila?

Odat ću vam tajnu: nije se preko noći pojavila. Bila je tu cijelo vrijeme. Ne bi mogla samo tako nastati preko noći da nije cijelo vrijeme bila tu. Nevidljivo skrivena, a uvijek prisutna.

Stablo u proljeće samo otpakira darove koji su u njemu cijelo vrijeme. Ono jednostavno ne bi u proljeće moglo tako raskošno procvjetati, da cijelo to obilje nije i zimi bilo u njemu. I onda kad sve izgleda golo, siromašno i jadno. Stablo zna da je u njemu uvijek sve već rascvjetano iznutra. I ima povjerenja.

Budi mudar kao stablo. Stablo zna da svaki cvijet, i tvoj i moj, čuči u nama oduvijek i čeka svoj trenutak. I onda kad se čini da ničega nema. I onda kad se osjećaš prazno, napušteno i oskudno. I rascvjetat će se onda kad je za to potrebno najmanje energije.

atma.hr – 39

Možda to nije danas. Možda treba još malo pričekati. Ni stablo ne može požuriti proljeće.

Budi hrabar kao stablo. Daj sebi pristanak. A onda, radi što možeš i zahvali. Procvjetat će. Ne može biti da neće. Samo još nije došlo proljeće.

Dopusti, kao stablo. Ne trebaš ni čekati. Ako čekaš, postat ćeš nestrpljiv. Uživaj u trenutku i zahvali. Proljeće stiže. Svijet čeka tebe da procvjetaš!

Budi stablo. Imaj povjerenja. Sve je već u tebi.

Stablo zna.

Larisa Mravunac

23 TESLINA PLOČA

AKCIJA! TESLINA PURPURNA PLOČA + TESLIN DISK za 1kn

Kućni bioterapeut!

Najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju.

Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi.

Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here