Obratite pažnju na svoj unutarnji glas i izaberite kartu. Sigurni smo da ako se povežete sa svojim unutarnjim bićem, možete u potpunosti odabrati pravu kartu za vas koja će vas voditi tako da ćete s vjerom i nadom postići svoje ciljeve. Ako se nakon primanja i čitanja vaše poruke identificirate s njom, to je zato što je to poruka s kojom ste vibrirali najviše.

atma.hr – 78
1. Karta punoće

Vaša prava priroda je snaga i sreća.

Čak i ako ponekad postoje situacije koje su izvan kontrole i testiraju vašu vjeru, vaš optimizam i vaše želje da krenete naprijed, važno je zapamtiti da je vaša suština svjetlost, ono čarobno mjesto u vama, gdje je moguće biti i učiniti sve što želite.

Život ima stotine situacija koje svakodnevno dolaze i prolaze, važno je da ono što naučite ostaje zauvijek sa vama.

Vaša priroda je snaga i sreća, imate snagu da svaki dan, tako i današnji dan, učinite najljepšim danom svog života.

Pogledajte u nebo i potvrdite s ljubavlju da prihvaćate sadašnjost, očekujući s ljubavlju sve dobro što će doći.

atma.hr – 52
2. Karta snage

Vaša prava priroda je ljubav, koja je najveća sila u svemiru.

Mnogo puta se put ispred vas čini dugim, a vjerojatno se i ponekad pitate zašto, čak i ako ste dugo hodali, još uvijek ne stižete na željeno odredište.

Važno je zapamtiti da je vaša snaga volje ogromna, da se s ljubavlju odnosite prema ljudima koje volite i sve što sijete ćete uskoro požeti.

Danas ova poruka ulazi u vaš život da vas pozove na povjerenje.

Samo naprijed, život se uvijek uroti u korist sanjara. Nada i snaga svaki dan daju vam krila da letite sve više.

banner za knjige BIOLOGIJA VJEROVANJA

3. Karta nade

Vaša prava priroda je ljubaznost i velikodušnost.

Puno ste toga učinili za druge, vaše srce uvijek odgovara na iskren poziv u pomoć.

Znate da čin dobrote može osvijetliti čovjekov život i danas ova poruka ulazi u vaš život da vam kaže da je vrijeme da osvijetlite vlastiti život.

Svemirom vladaju zakoni ravnoteže, dali ste mnogo i vrijeme je da dopustite sebi da primite nebesku nagradu rezerviranu za vas.

Sve dobro će doći u vaš život, samo ako to dopustite. Ako želite da ljubav, novac, blagostanje i sreća uđu u vaš život, trebali biste se osjećati dostojno njih, tako i danas širom otvorite ruke, zahvalite za sve što ste primili i za sve blagoslove koji dolaze.

lifelive.eu/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr