Priroda današnjeg dana je «osvještavanje unutarnjih procesa».

Da biste okončali bijedu koja tisućama godina uzrokuje patnju ljudskog stanja, morate krenuti od sebe i u svakom pojedinom trenutku preuzeti odgovornost za svoje unutarnje stanje.

atma.hr – 52
To znači sada. Zapitajte se: «Postoji li u meni u ovom trenutku negativnost?» Tada postanite budni, pažljivo promatrajte svoje misli, kao i svoje emocije. Provjerite, postoji li prikrivena negativnost u bilo kojem obliku, kao što su nezadovoljstvo, nervoza, «zasićenost» i slično. Potražite misli koje naizgled opravdavaju ili objašnjavaju tu negativnost, iako je zapravo uzrokuju. Onoga trenutka kad postanete svjesni negativnog stanja u svojoj unutrašnjosti, to ne znači da ste doživjeli neuspjeh. Znači da ste uspjeli.

Sve dok ne postanete svjesni, prevladava poistovjećenost s unutarnjim stanjima, a takva je poistovjećenost ego. Svjesnost donosi ukidanje poistovjećenosti s mislima, emocijama i reakcijama. To nije negiranje. Vi prepoznajete misli, emocije ili reakcije, a u trenutku prepoznavanja, automatski dolazi do ukidanja poistovjećenosti. Tada se mijenja vaš osjećaj vlastite osobnosti, onoga što jeste: prije ste bili misli, emocije i reakcije. Sada ste svijest, svjesna Prisutnost koja promatra ta stanja.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

atma.hr – 52
49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

Prethodna objavaTreba li svatko imati djecu?
Slijedeća objavaNe tražite dubine u površnosti
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here