Poruka današnjeg dana je “super rezultati”.

Svi mi želimo da sve ono što radimo postigne dobre rezultate. Često znamo misliti: “Nadam se da će dobro završiti” ili “Za ovo će mi trebati puno sreće”. Takve su misli ispunjene nadom da će neka situacija imati dobar ishod. Ali, život se ne odvija slučajno ili u skladu s pukom srećom. Zakoni svemira funkcioniraju matematičkom točnošću do najsitnijih detalja – na to uistinu možemo računati.

atma.hr – 39

Želimo li odlične rezultate u svemu što radimo, tada moramo iskoristiti zakon koji upravlja ishodima – a to je zakon privlačnosti. To znači da moramo iskoristiti svoje misli i osjećaje kako bismo privukli super rezultate, a zahvalnost za te rezultate jedan je od najjednostavnijih načina da to učinimo. Zato je potrebno da gajimo osjećaje zahvalnosti za sve ono što smo do sada postigli ili dobili. Samo će, ovakav način razmišljanja osigurati naše daljnje uspjehe i rezultate.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

banner za knjige nulta frekvencija
Prethodna objavaŠto možete učiniti da spasite svijet?
Slijedeća objava‘Dom na putu duše’ – Program s Devi Mohan u Zagrebu
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.