‘Dom na putu duše’ je Program s Devi Mohan u Zagrebu, 11.11.2023. od 11h do 15h, Yoga studio Padma, Kajzerica, III. Južna obala 11.

Uz vježbe tradicionalne joge i duboko transformirajućeg procesa Joga Nidre Buđenja (više info na https://mohanji.org/hr/awakening-yoga-nidra-meditation/), Devi će predstaviti svoju novu autobiografsku knjigu ‘Dom na putu duše jedne izbjeglice’.

Knjiga govori o slavljenju života, pronalaženju radosti u najmračnijim trenucima i hrabrom izlasku iz sjene žrtve kako bi služila kao svjetionik Božanske svjetlosti.

Pratite Devi kroz brojna mistična i čudesna iskustva (uključujući tamnu noć duše, bliski susret sa smrću, astralno putovanje i stanja samadija) te sudjelujte u blagoslovima na njezinom putu prema Jednom.

Svi sudionici programa ostvarit će poseban popust od 10% na cijenu knjige i dobiti Devin potpis s posvetom.

Ovaj datum, 11.11., je jedan od energetski najsnažnijih dana u godini. Kako bi najbolje iskoristili ovaj dan za svoj duhovni put trebamo biti usklađeni s ljubavlju i otvoreni za poruke svog unutarnjeg vodstva.

Pridružite nam se! 

*Kotizacija za program je 60 eura. Broj mjesta je ograničen.* Prijave za sudjelovanje primamo putem ovog formulara https://forms.gle/FnoopUKPK4xHUU7h6. Za više informacije možete nam se obratiti putem maila na [email protected]