Drevni spisi i brojni kanalizirani tekstovi i tehnike pružaju nam duhovno vodstvo i praktične upute za sveti proces našeg uzdizanja. Ovom čudesnom transformacijom napuštamo 3D stvarnost na koju su mnogi navikli i mijenjamo paradigmu našeg iskustva, dovršavajući jedan ciklus evolucije duše. U prošlosti su ljudi birali skrovita mjesta kako bi dostigli prosvjetljenje i uzvišena stanja svijesti. Danas to može biti tako, ali osjećamo da je sazrio trenutak da duhovnost zasja upravo tu gdje jesmo, u svakodnevnom životu.

Kada je strah dominantni duhovni vodič, naši izazovi maskiraju naše jedinstvo sa svime što postoji. Vjerujemo da nas rad na našoj sjeni vodi do prečaca da kao pojedinci, ali i kao kolektiv, transcendiramo svijest o odvojenosti i vezanosti za strah i odlučno krenemo putem uzdizanja. Nebrojena proživljena iskustva naših razigranih duša kriju se u skrovitim dijelovima svijesti. Svijest o ovoj vječnoj igri omogućuje nam da poniranju u tajne podsvijesti pristupimo kao uzbudljivom kreativnom procesu: što se dogodilo, koji su bili izazovi za naš ego, zašto je duša bila zainteresirana za takvo iskustvo i kako ono pridonosi našoj duhovnoj evoluciji… Što dublje istražuje naš znatiželjni detektiv, to će više osvjetljavati putove iscjeljenja koji vode kroz dubine nesvjesnog. Dakle, kako pristupiti ovom procesu?

Duhovna praksa, energetske tehnike i modaliteti psihoterapije, svaki na svoj način, daju vrijedan doprinos iscjeljivanju naših trauma, blokada, negativnih izbora, ponavljajućih scenarija i ograničavajućih uvjerenja. Kada si damo dopuštenje, spremno se izdižemo iznad štetnih obrazaca patnje, prešućivanja i potiskivanja boli koju osjećamo. Ovakvim hrabrim korakom najčešće prvi mijenjamo paradigmu i napuštamo lanac stradanja naših predaka. Ovo je već sjajno, a mi predlažemo da idete nekoliko koraka dalje!

Kao scenaristi, redatelji i glavni glumci, u jednom trenutku u nama sazrijeva ideja kako svoj život odvesti u bitno drugačijem smjeru. Osjećamo ono što želimo, motivacija je tu i otvoreni smo za nova iskustva. Sve smo shvatili, krenuli u željenom smjeru i onda saznali da su se neki glumci i scenografija možda promijenili, ali nepogrešivo prepoznajemo da je priča ista. Zašto?!

Da bismo odgovorili na ovo pitanje, programiranje nam daje bolji kut od filmske analogije. Zemaljska stvarnost je konstrukt skupine duša s kojima smo skupa kreirali ovu simulaciju. To znači da u polje materijalnog iskustva ulazimo s već važećim pravilima igre, a svatko od nas je dodatno programiran svojim individualnim kodom – životnim skriptom. Psiholozi nam kažu da dijete piše ovaj scenarij od rođenja do sedme godine… I da i ne – ono ga zapravo piše kao vlastitu interpretaciju onoga što mu se događa na razini njegova razumijevanja u određenoj dobi, a mi smo kao produžetak naše duše u ovo utjelovljenje došli sa već napisanom pričom – prenatalnim planiranjem.

Ova spoznaja daje potpuno drugačiju sliku od konvencionalno prihvaćene, pa nam je potreban i novi pristup. Ovdje dolazi do izražaja svjesno reprogramiranje nesvjesnog koje predlažemo. Kada shvatimo da su naše duše željele ta iskustva i izabrale ih svojom voljom, mijenja se način na koji preusmjeravamo svoj životni tok. Tada prepoznajemo sve naše ugovore duše, kolektivnu svijest, 3D matricu i sve ostale razine koda kao dragovoljno odabrane upute za upravljanje našom stvarnošću, a izvorna namjera naše duše naš je vodič za svjesno reprogramiranje našeg iskustva.

Zatvaramo krug podsjećanjem na svijest jedinstva – s ostalim dušama koje su ovdje, mi smo sukreatori ovog poligona, pa bi se naše individualne promjene koda trebale uzdići na razinu kolektivnog iskustva. Zato osama više ne može biti dominantan put uzdizanja, već nas planetarno duhovno buđenje i usklađeno sukreiranje vode u novo Zlatno doba. Naš doprinos tom procesu je platforma za transformirajući rast i razvoj “Menjam se”, a gdje se vi vidite? Na svakome od nas je da nađe svoj odgovor…

Posjetite nas na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Youtube