Podsjećamo vas da svi vi u sebi sadržite, svoje vlastito božansko svjetlo. Kada radite ono što vas čini sretnim, unatoč okolnostima koje vas okružuju, vaša iskra svjetlosti je istaknuta. Kada se usredotočite na ono što želite u svom životu i djelujete po inspiraciji kako biste donijeli više toga, svemir će vas podržati.

atma.hr – 52
Uklonite svaku negativnost u sebi i onu oko sebe jer to stvara blok. Blok je ono što vas sprječava da vidite ono što želite. Budite vrlo konkretni unutar sebe u pogledu onoga što želite, a zatim zamolite svoje anđele, Višu silu, Boga, Izvor, da vam to donesu ili čak nešto još i bolje.

Da biste bili dosljedni, pogledajte oko sebe i svoje okruženje. Možda ćete se morati odmaknuti od nekih ljudi, emocija ili situacija iz svog života. Ako je nešto negativno, učinite suprotno. Svakodnevno stvarate vlastitu stvarnost. Odaberite što je to za vas.

Približavamo se uzbudljivim novim promjenama za sve kako bismo svoju novu stvarnost učinili stvarnom.

Volimo vas. Vjerujemo u vas.

Učinite ono što čini da vaše srce pjeva od radosti, kako bi vaša energetska vibracija bila visoka, kako bi se vaša manifestacija materijalizirala u pravom obliku, ili još bolje. U izdahu Božanske ljubavi, mira i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor