Anđeli su čista svjetlosna bića dizajnirana da nas čuvaju, štite, iscjeljuju i pomažu u svakodnevnom životu. Poznato je da svaka osoba ima svoj anđeoski tim oko sebe, te se uvijek mogu osloniti i na dodatnu podršku arkanđela.

Arkanđeli su viši rang anđela te su predstavnici različitih vibracija kroz koje djeluju. Primjerice, arkanđeo Rafael je poznat kao predstavnik iscjeljenja, stoga nam može pomoći da iscjelimo svoje tijelo, no i različita područja života gdje se ne osjećamo najbolje.

Arkanđeo Mihael poznat je po tome što je jak, ako ne i najjači zaštitnik. Ujedno može pomoći da nas osnaži, ohrabri, ali i donese mir jer je mir najjača zaštita. Arkanđeo Gabriel poznat je kao “Božji Glasnik” stoga nam pomaže da se i mi izrazimo te ga pozivamo u situacijama kada nešto trebamo izreći, napisati i komunicirati (kao što ga i ja pozvala za vrijeme pisanja ovog članka).

Ukratko rečeno, Angel Healing ili Anđeosko iscjelje je metoda koju su kreirali anđeli kako bi nam pomogli da zacijelimo svoja tijela, ali i sabotirajuća uvjerenje, misli, emocije kako bismo bili sretniji, lakši i ostvareniji. Anđeli nas u potpunosti podržavaju da se ostvarimo kroz svoje autentično postojanje, odnosno nazivaju to naš energetski otisak. Ovdje su da nas podupiru, ohrabre i pomognu nam da radimo prave akcije za ispunjen život.

Dakle, ukoliko ste primijetili bilo koju blokadu na svom putu prema ostvarenoj želji, možete se povezati s anđelima i arkanđelima i zamoliti ih da vam to počiste.

Ako želite sami prolaziti kroz ovu metodu, zatvorite oči i zamolite anđele da vam dođu kroz ljubav, svjetlo i zaštitu te im izrecite svoju namjeru.

atma.hr – 52
Kako vam oni mogu pomoći?

U tim trenucima, imajte na umu što točno želite iscjeliti jer oni poštuju našu slobodnu volju i vole jasnoću namjere. Budite zaista jasni i otvoreni. Čak i ako ih se i bojite, recite im to. Recite im u čemu vam treba pomoć, što je potrebno počistiti i dozvolite im da vam pokažu sve uvide, akcije i odgovore koje trebate čuti, dobiti i osjetiti. Nemojte ništa forsirate. Kada se prepustite sve ide lakše. Uvidi možda neće doći odmah, ali će doći. U to budite sigurni. Ako osjetite da trebate ponoviti ovaj postupak, ponovite koliko god puta je potrebno.

Isto tako osjetite kako nas anđeli vide kroz najviše svjetlo i ljubav. Točnije, vide nas kao moćna i sposobna bića, stoga su tu da nam pomognu preći prepreke, no mi smo ti koji će zaista i napraviti te korake.

Maggie Vukas
Instagram: maggie.vukas