Poruka današnjeg dana su “pozitivne afirmacije”.

Pozitivne afirmacije funkcioniraju bez obzira na to vjerujemo li u njih ili ne, jer su u skladu sa zakonom privlačnosti. Stoga, ako ih s emocionalnim intenzitetom, sigurnošću i vjerom ponavljamo više puta dnevno, sasvim će dobro djelovati.

atma.hr – 52
Ako ih pak nemarno izgovaramo, a onda čitav dan sami poričemo svoje pozitivne riječi negativnim postupcima (primjerice ako se nakon ponavljanja afirmacija za mršavljenje pretrpavamo hranom), zakon privlačnosti će nam privući još više kilograma, jer smo jelu posvetili veću emocionalnu pažnju nego afirmacijama. Najbolje je pozitivno razmišljati i svojim postupcima pružati podršku ciljevima koje želimo ostvariti kroz pozitivne afirmacije.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objava“Što je veća tvoja sudbina, veća je i cijena koju moraš platiti!” – 10 keltskih mudrosti
Slijedeća objavaPridružite se plemenu na Consciousness & Intimacy Festivalu od 13. do 18. rujna
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.