Image By freepik

Ljeto je vrijeme koje s godinama ne gubi svoju čaroliju. A ovo je savršeno vrijeme za promaknuće ili novu vezu! U lipnju/junu 2024. imat ćemo dva čarobna datuma kada će se želje ostvariti. Saznajte kako dobiti ono što želite!

atma.hr – 52
9. lipanj/jun 2024.

Na ovaj dan Mars, planet akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planet ljubavi. Mars i Venera jedni su od glavnih planeta u polju osobnih odnosa. Na ovaj dan trebali biste pohađati tečaj plesa, otići u teretanu ili prošetati – postoji izvrsna prilika da upoznate osobu koja vam je suđena!

Ako već imate osobu na umu, svakako biste trebali dogovoriti sastanak za ovaj datum. Slušajte svoje misli tijekom spoja: osjećate li se sigurnim u partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina!

Osim toga, 9.6. imat ćemo egzaktni trigon između Mjeseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo donijeti važne obiteljske razgovore i odluke o nekretninama. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti živjeti zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

22. lipanj/jun 2024.

Razdoblje punog Mjeseca uvijek se energetski razlikuje od ostalih Mjesečevih faza. U ovo doba Mjesec kao da čuje sve naše misli!

Na ovaj dan će se događati pun Mjesec u Jarcu. Zapravo, Mjesec ne voli biti u racionalnom i prizemljenom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostora Mjesecu, čija energija teče poput vode.

Međutim, zajedno ovaj energetski duo stvara izvrsnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih uz karijeru.

Ozbiljni Jarac neće tolerirati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Mjeseca ne traje 1 dan, već nekoliko dana prije punog Mjeseca i nekoliko dana nakon.

Podsjetimo, 20.6. događa se ljetni solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti, pogotovo ako napravite ritual.

atma.hr – 52
Pripreme za Solsticij 2024.:

Tri dana prije 22.6. potrebno je obaviti ritual čišćenja i otpuštanja. Možete početi s prostorom, očistiti stan, riješiti se svega nepotrebnog i starog.

Očistite telefonski imenik, riješite se nepotrebnih kontakata, bacite staro smeće.

Tada možete meditirati i očistiti svoje misli od svih negativnosti koje su se nakupile u proteklom vremenu. Oslobađamo se svega što nas vuče i koči naš rast. Ne zaboravite na fizičko tijelo.

Nakon čišćenja, napravite praksu zahvalnosti. Pokušajte biti u prirodi, u blizini drveća i vode. Napunite se energijom, ispletite vijenac i spustite ga u vodu, zahvaljujući za sve dobre stvari u vašem životu.

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić