ECSTATIC SPIRIT DANCE, KAKAO CEREMONIJA, FLAMENCO  & MANTRA KONCERT U ŠUMI, OSLOBAĐANJE GLASA, TRI PRINCIPA, ORGANICA PARTY, ENERGETSKE VJEŽBE, MEDITATIVNA TURA KROZ ŠUMU
 
Boje i mirisi kasnog ljeta, smiraj, zemlja, toplina, opuštanje i rastapanje u zlatnim bojama šumskog raja….
Dobrodošli u naš rajski vrt!
Utonite u sebe i stopite se s tokom života, prepustite se ceremonijama uz vatru, čaroliji bivanja pod zvijezdama, iscjeljujućim vibracijama, ljubavi, ekstazi i slobodi!
Dobrodošli u prostor u kojem život može disati, strast se može osloboditi, glas se može pustiti i srce se može otvoriti. Plešemo, pjevamo, sviramo, meditiramo, spavamo pod zvijezdama, istražujemo šumu i sebe u šumi.
Zaplovite s nama tom divnom i čudesnom rijekom života kroz čarolije koje vam pripremamo!
Iva & Darko
 
🌳 PROGRAM
Program će se nadopunjavati i usklađivati sve do samog retreata tako da možete očekivati još iznenađenja. Okvirni sadržaj možete vidjeti ovdje, a raspored po danima će bit objavljen kada budemo bliže početku retreata.
 
🌳ČAROLIJE
Kakao ceremonija by Solar Spirit
Ecstatic Spirit Dance by Solar Spirit
Flamenco & Mantra koncert u šumi by Aleksander Kozmič
Organica Party – DJ Donnie Darko & prijatelji
„Mantra tvoje duše“ – radionica oslobađanja glasa i iscjljivanja zvukom by Aleksander Kozmič
Meditativna planinarska tura po šumi
Tri Principa by Darko Pribeg
Taoističke energetske vježbe – Iskustvo svjesnosti i pokret daha by Hrvoje Zalukar
❤️❤️❤️
Tko vas vodi na ovo putovanje? Vaši domaćini – Iva Solarević i Darko Pribeg
Kroz sve uspone i padove, gubljenja i pronalaženja na našim vlastitim putevima, razotkrili smo unutarnju razinu postojanja koja se u vanjskom svijetu manifestira kao život u rajskom vrtu. Svaki dan smo okruženi prekrasnom bujnom prirodom, radimo i kreiramo prateći unutarnju inspiraciju, osjećamo slobodu izraziti se na svoj autentičan način, družimo se, igramo, uživamo i kroz daljnje izazove spoznajemo nove dimenzije postojanja…
Već dugo vremena (nekima desetak, a nekima dvadesetak godina), strast nam podržavati ljude kroz različite iscjeljujuće procese, buđenje ljubavi i produbljivanje svijesti. Osim kroz svoje individualne prakse, to činimo i kroz organizacije radionica, retreata, seminara, putovanja, partyja i festivala.
Ovaj put u goste zovemo jednu prekrasnu dušu, virtuoza kojeg smo upoznali ove godine na Mystic Mountain-u i koji u sebi nosi, nama prekrasnu, kvalitetu bivanja – Aleksandera Kozmiča. On je multi-instrumentalist i mistik koji će sa nama podijeliti čarolije koje manifestira zvukom. Iznimno se veselimo njegovom dolasku!
Ovdje možete vidjeti kako je u našem raju: https://korijen.hr/kvart/
Ovdje uživati u nekima od Aleksanderovih glazbenih izražaja:
🟡 Powered by:
 
INFO 🌳🌳🌳
LOKACIJA: Vukomeričke Gorice, 20ak minuta vožnje od južnog ulaza u Zagreb (Buzin) u smjeru Siska (kod Kravarskog), točnu lokaciju dobivate po kupnji ulaznice. Javnim prijevozom se ne može doći, ali otvorit ćemo Whatsapp grupu u kojoj se možete dogovarati oko prijevoza – ako imate slobodnih mjesta u autu, bilo bi lijepo da pošaljete poruku u grupu i spojite se s nekim tko traži prijevoz.
Također, možda će postojati opcija taksi prijevoza od željezničke stanice u Pešćenici (desetak minuta vožnje).
SMJEŠTAJ: za sve koji dolaze na program postoji mogućnost kampiranja u Gardenu i ne naplaćuje se dodatno. Nosite svoje šatore i svu ostalu opremu za kampiranje. U kamp se ne može autom, auti će biti parkirani uz šumski makadam, pedesetak do dvjestotinjak metara od kampa. Imamo nekoliko mjesta za kampere u samom kampu. Tuširanje u vrtu je u vanjskom ograđenom tušu, također postoji i wc.
Možete iznajmiti neki smještaj u blizini šume ili spavati kod sebe doma i jednostavno doći na program ujutro i ostati cijeli dan s nama. 🙂
 
Kamp i glavni floor su na dvije odvojene lokacije, udaljene oko 7 minuta hoda tako da se sva događanja odvijaju na flooru dok je u kampu savršeni mir za odmor i spavanje.
HRANA: u cijenu ulaznice uključen su 2 obilna i ukusna vegetarijanska ručka u subotu i nedjelju. Svu ostalu hranu – za doručke, večere (i užine :)) ponesite sa sobom, u kampu će postojati frižider u kojem možete skladištiti hranu.
PIĆE: umjesto opuštanja alkoholom, otkrivat ćemo drugačije, moćnije i dublje načine opuštanja, otpuštanja i zabave. Zato nam alkohol neće biti u fokusu te nećemo imati šank. Svejedno, ako postoji želja, možete ponijeti piće po vlastitom ukusu. Pitka voda će biti na raspolaganju cijelo vrijeme.
Najbliži DUĆAN je udaljen oko 5 kilometara pa se uvijek možete zaletjeti…
ULAZNICE: broj ulaznica je ograničen na 55 i možete ih kupiti samo u pretprodaji.  Ulaznice od 100 eur – 160eur.
 
INFO i prijave:  091/520-6461 ili 091/504-8086 ili pisati na [email protected]
Svi programi bit će na hrvatskom jeziku. Zadržavamo pravo izmjene programa.
Ako želiš pozvati prijatelje na ovaj događaj, možeš kliknuti INVITE i pozvati ih na FB event.
Veselimo se ovom susretu!
 
Iva & Darko
 
8e6600e0b1ecd5356758d3c6697c0555
9fc3db2860e3feb958a9821969edf3cd
342f03152845943f8ebeb4f76a407f35
3682cb0b65afab046a3c3cd75d2501e8
7504ec2a45a66aa9c4927e8042c819a4
66178eec659b7b37e8b2f1ae257c4202
ad53cc09b846c9398cdf498f3d2da84d