Poruka današnjeg dana je “za sve je potrebno vrijeme”.

Kao što postoji ritam u ovladavanju fizičkom razinom, i za ovladavanje mentalnom i duhovnom potrebno je vrijeme.

Treba nam vremena da bismo ojačali svoje unutarnje ja.

Ne možemo žuriti ako želimo upoznati sebe, ono što želimo i način na koji se odnosimo prema drugim ljudima.

atma.hr – 52
No, kad primjenjujemo svoju unutarnju mudrost i kad se umirimo dovoljno da bismo čuli otkucaje vlastita srca, počinjemo shvaćati svijet kao što to prije nikad nismo mogli.

Australska poslovica lijepo kaže: “Svi smo mi u ovom vremenu i prostoru samo posjetitelji. Samo prolazimo. Naša je svrha ovdje promatrati, učiti, rasti i voljeti…, a onda se vraćamo kući”.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

banner za knjige sretan novac
Prethodna objavaVodič za unos PROTEINA iz biljne hrane: Najbolji izvori, količine, mitovi i zablude
Slijedeća objavaGARDEN OF EDEN Retreat 1.-3.9.2023. – Vukomeričke Gorice
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.