Foto: pixabay.com

Došlo je vrijeme da se dostigne nova razina pa ćete u 2023. morati preuzeti odgovornost i biti odlučniji. Vrijeme je da ojačate svoj autoritet i napredujete na ljestvici karijere. Godina je povoljna za selidbe, iseljavanje, putovanja i službena putovanja. Povoljni su kontakti sa strancima i poslovno važnim ljudima. Pored toga, ovo će biti dobar trenutak da zadobijete poštovanje u svom okruženju.

atma.hr – 52
Godišnji horoskop za 2023. godinu za Djevicu otkriva da, iako su uvijek vođene razumom i sve planiraju i analiziraju, sada će morati malo više slušati svoje srce. Prilagodit će planove pa je njihova misija pronaći balans između razuma i osjećaja.

Žena Djevica

Ako ste prošle godine gajili iluzije o svom izabraniku, onda ćete 2023. konačno moći trezveno procijeniti svoju vezu i partnera. Do ljeta ćete shvatiti je li vrijedno nastaviti komunikaciju ili je vrijeme da se to prekine. Ako su se osjećaji ohladili i nema se što oživjeti, vrijeme je da kažete zbogom.

Nemojte ostajati u odnosima u kojima se osjećate loše i u kojem se samo vi trudite. Moguća je dobra energija u obiteljskim odnosima. Ne zaboravite se fokusirati na osobni razvoj, upišite neki tečaj, razvijajte znanja.

Ako osjećate da ste se zaglavili u mjestu, 2023. donosi šansu da krenete naprijed. Od lipnja/juna je moguće da ćete napraviti značajne promjene u karijeri.

atma.hr – 52
Muškarac Djevica

Za muškarce Djevice, 2023. donosi mnogo posla. Trebate nastaviti širiti svoj utjecaj, penjati se uz stepenice karijerne ljestvice i razvijati poslovne procese. Važno je da se fokusirate na svoje poslovne kvalitete i profesionalnost. A ako vam nedostaju, onda je vrijeme da unaprijedite svoje vještine.

Preporučljivo je da se fokusirate na uvođenje najnovijih metoda, korisno je ovladati nekim suvremenim tehnologijama – bez obzira u kojem području radite. Budite kreativni: razmislite o tome kako da promijenite uobičajene načine rada, prilagodite svoje navike, unesete svježinu u proces – i u travnju/aprilu ćete vidjeti prve rezultate.

U ožujku/martu će se na vidiku pojaviti ozbiljni natjecatelji s kojima ćete se morati natjecati, pokazujući svoje iskustvo i umijeće.

Za slobodne muškarce Djevice moguće je da će započeti ozbiljnu vezu.

banner za knjige sretan novac

Ljubav za Djevicu u 2023.

Na ljubavnom frontu – borba protiv iluzija i samoobmane. Ružičaste naočale će otpasti i konačno ćete vidjeti sve u pravoj boji. Ako vam je slika po volji i stanje stvari vam odgovara, onda razmislite kako da još više ojačate vezu.

Zvijezde, inače, preporučuju da se u temama partnerstva kaže odlučno “NE” neuzvraćenim ljubavima i bezgraničnoj žrtvi. Vrijeme je da preuzmete odgovornost za ono što se događa u vašem ljubavnom životu.

Usamljene Djevice trebaju dati prednost partnerima koji žele ozbiljnu vezu i spremni su se posvetiti odnosu.

Zdravlje za Djevicu u 2023.

U 2023. godini preporučljivo je da preuzmete odgovornost za sve što se događa s vašim zdravljem. Jačajte imunitet, ne ignorirajte simptome tijela. U travnju/aprilu se može nagomilati mnogo posla i zadataka pa se nemojte previše angažirati i iscrpiti svu energiju kako vaše zdravlje ne bi bilo ugroženo.

Vrijeme je za pravilnu prehranu, dobre navike. I vrijedi dodati malo sporta u svoj život.

Na primjer, trčite ujutro ili poslije posla, vježbajte u teretani. Svidjet će vam se rezultati.

atma.hr – 52
Financije za Djevicu u 2023.

U prvoj polovici godine bolje je izbjeći povećanje kreditnog opterećenja: pokušajte ne uzimati kredite i ne posuđujte novac od prijatelja. Sačuvajte svoju ušteđevinu za važne svrhe.

Moguće je da ćete puno novca uložiti u profesionalni razvoj. Također, možda ćete morati potrošiti novac na putovanja. Financijski sretni mjeseci: ožujak/mart, travanj/april, rujan/septembar, listopad/oktobar, studeni/novembar.

Opće preporuke za Djevice u 2023.

Došlo je vrijeme da se dostigne nova razina pa ćete u 2023. morati preuzeti odgovornost i biti odlučniji. Vrijeme je da ojačate svoj autoritet i napredujete na ljestvici karijere. Bez dodatnog znanja to ćete teško postići. Moguće je da ćete morati financijski uložiti.

Također, moguće je da će se neki negativni odnosi završiti. Ali u ljubavnim svađama i radnim poslovima, ne zaboravite na glavnu stvar – svoje zdravlje.

banner himalajska lampa

Je li 2023. dobra godina za Djevicu?

Godina je povoljna za selidbe, iseljavanje, putovanja i službena putovanja.

povoljni su kontakti sa strancima i poslovno važnim ljudima.

Pored toga, ovo će biti dobar trenutak da zadobijete poštovanje u svom okruženju.

sensa.mondo