S velikom radošću pozivam te na svoj HELLO LOVE yoga & HYL retreat gdje ću s tobom podijeliti svoju ljubav prema

  • jogijskoj praksi
  • putu ka samospoznaji
  • glazbi
  • plesu
  • i otkrivanju onih najljepših dijelova tvoga bića

Kome je retreat namjenjen? 

Ovaj retreat namijenjen je svima koji žele dublje uroniti u praksu joge, dobiti sveobuhvatan doživljaj onoga što ona jest i blagodati koje može pružiti, no isto tako i za one koji žele u sebi probuditi ili pojačati osjećaj ljubavi, radosti, sreće i zadovoljstva kroz samospoznaju!

  • Ako si nov/a u jogi, ovaj retreat može biti odličan način da se upoznaš s osnovama joge
  • Ako si već iskusni praktikant, retreat ti pruža mogućnost za daljnje usavršavanje i produbljivanje svoje prakse.
  • Ako se želiš opustiti i pobjeći od svakodnevnog stresa, kroz meditacije, svjesno disanje, vježbanje, bivanje u prirodi, zdravu prehranu moći ćeš se potpuno opustite i obnovite svoje tijelo i um.
  • Ako si zainteresiran/a za duhovni razvoj i tražiš unutarnji mir i ispunjenje, kroz predavanje i vježbe ćemo osvještavati tvoju pravu prekrasnu prirodu a kroz glazbu i ples ćeš se još više s njom povezivati.

Kroz integraciju istočnjačke jogijske filozofije/ prakse te zapadnog pristupa osvještavanja unutarnjih obrazaca/programa ponašanja otvaram prostor za osobni rast, osnažujući te da kreneš put promjenu kakvu želiš.

Um, tijelo i dah neodvojive su cjeline.  Investirajte u njih s radošću – a kao nagradu imat ćete cjelovit i ispunjen život.

Gdje se retreat održava? 

Retreat se održava na otoku Lošinj, u prekrasnom mjestu Veli Lošinj, koga opisuju kao pitoreskni i šareni gradić koji obiluje šarmom, opuštajućom energijom ali i prekrasnom prirodom i iscjeljujućim zrakom!

U samom srcu Velog Lošinja nalazi se krasni, povijesno orijentirani boutique hotel s 4*, s divnim domaćinima, koji će nas ugostiti u jednokrevetnim ili dvokrevetnim deluks sobama. U sklopu hotela imamo bazen na otvorenom, prostrani vrt, gazibo a najbliža plaža udaljena je već 5 min od smještaja.

Hotel pruža svu potrebnu ugodnost i komfor za čisto i nesmetano uživanje.

Vrijeme održavanja

28.09. – 01.10.2023.

Za više informacija o PROGRAMU kliknite na link
https://dobromjesto.hr/hello-love-yoga-hyl-retreat-za-otkrivanje-ljubavi-kroz-samospoznaju/

Napomena: 

Early Bird cijena za HELLO LOVE yoga & HYL retreat

vrijedi do 15. srpnja 2023. godine.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE….

Voditeljica programa:

Jassna Luna Jozić – svoja brojna poslovna i životna iskustva stjecala je ponajviše prateći svoju starst. Strast ju je učila Umijeću Življenja sa svrhom. Vodila ju je od ekonomije i marketinga do glazbe, glume i kazališta, da bi se skrasila na Dobrom Mjestu, kao certificirana učiteljica yoge, Life coach po metodologiji Louise Hay, Executive coach po AoEC programu te voditelj programa Relax Kids. Uz to se dodatno educirala u području Art terapiju te Sound healinga.
S više od 1.000 sati rada s klijentima kroz individualne sesije, grupne i privatne satove yoge, predavanja i radionice stekla je veliko iskustvo s kojim pomaže ljudima da unutar sebe pronađu svoje dobro mjesto – kao izvor osobnog zadovoljstva, sreće, ljubavi i povjerenja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – –
dobro mjesto logoDobro Mjesto
mob. 091 200 5555
www.dobromjesto.hr

“Ako se ne mijenjamo, ne rastemo. 
Ako ne rastemo – ne živimo”

facebook događanje