15. HUPED-ov međunarodni kongres:
ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI
i prateći SAJAM ZDRAVLJA održati će se u periodu od 30.11. do 3.12. 2023.g. po prvi puta na DIGITALNOJ PLATFORMI SAJMA I KONGRESA – ExpoDiP [www.expodip.hr], čime će ponude svih izlagača i sponzora te kongresna predavanja biti dostupni preko digitalnih medija puno širem broju potencijalnih kupaca. Na taj način to postaje i prvi pravi DIGITALNI SAJAM I KONGRES. Prijavljeno je više od 200 izlagača te više od 40 predavača iz cijeloga svijeta.

Ove godine smo uz pomoč digitalnih tehnologija savladali problem prostorne udaljenosti, loših vremenskih prilika ali i Vašeg slobodnog vremena i to za cijelu regiju pa i šire. Sada neovisno o tome gdje se nalazite možete gledati nova kongresna predavanja kao i izabrati provjerene i licencirane usluge i proizvode nekonvencionalne medicine sa sajamskim popustima na ExpoDiP-u [digitalnoj platformi sajma i kongresa] uz praćenje svih važnijih javnih medija.

Da bi ste se upoznali sa novostima u području zdravlja, nekonvencionalne medicine i zdravih stilova života više ne morate putovati iz daleka i smrzavati se u poluhladnim paviljonskim prostorima kao posjetitelj ili izlagač te u kongresnoj dvorani, naprotiv možete ostati doma u Podgorici, Beogradu, Sarajevu ili Berlinu i gledati predavanja na mobitelu, tabletu, laptolu ili TV-u kao i izabrati proizvode i usluge sa virtualnih štandova izlagača. I što je najvažnije u nedovoljno reguliranom području nekonvencionalne medicine, svi proizvodi i usluge su provjereni, licencirani i sigurni za upotrebu izvan zdravstvenog sustava ili pak unutar zdravstvenog sustava ovisno na koji način su registrirani.

TEME KONGRESA:

 • iscjeljenja dokaziva medicinskim nalazima
 • razmjena iskustava u terapeutsko iscjeliteljskom radu
 • nekonvencionalna medicina i kršćanstvo, islam, budizam…
 • tolerancija i međusobno uvažavanje medicinskih metoda iz različitih religijskih i tradicionalnih sustava – realnost ili fikcija
 • medicinski turizam i wellness
 • primjena nekonvencionalne medicine u sportu – kako poboljšati sportske učinke te brzo sanirati sportske ozljede; sportska oprema i dodaci prehrani
 • akupunktura, homeopatija, aromaterapija i druge metode u veterinarskoj medicini
 • nova otkriča, znanstvene spoznaje, proizvodi, uređaji i terapeutsko iscjeliteljske metode
 • uzgoj i proizvodnja zdrave hrane, ljekovitog bilja, pripravaka i dodataka prehrani
 • istraživanja o terapeutskom učinku medicinskog kanabisa
 • pravna regulativa, status, edukacije i trajno usavršavanje terapeuta i iscjelitelja
 • te brojne druge teme

Dodatne informacije za izlagače, predavače i posjetitelje digitalnog SAJMA ZDRAVLJA:
www.kongres.huped.hr i
www.expodip.hr

IPED – HUPED, EUPED, APED
www.huped.hr i www.aped.hr
E-mail: [email protected]
Tel: +385(1)3758145 i 099/4900909
FaceBook:
www.facebook.com/HUPED
Instagram:
www.instagram.com/huped.hr
HUPED TV:
www.youtube.com/@HUPEDTV
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/HUPED

expo dip 2023 2