Tečaj Reikija I.  stupanj

Mjesto održavanja: Zagreb, Gajevo-Jarun

Vrijeme održavanja: 

  • 24.2. 2024. godine (subota) 10,00h-15,00h
  • 25.2.2024. godine (nedjelja) 10,00h-15,00h

Veliko zadovoljstvo mi je predstaviti novi termin za tečaj Reikija I. stupanj uživo u Zagrebu.

Želiš li saznati kako se radi sa energijom? Ili utvrditi i potvrditi već stečeno znanje?

Kako funkcionira aura, čakre, kako se čiste i energiziraju?

Kako da sam sebi podigneš energiju i bolje se osjećaš?

Kako da ne budeš pod stresom?

Kao da živiš u visokoj vibraciji energije bez obzira na vanjske okolnosti?

Kako da imaš jako puno energije kroz dan da sve stigneš obaviti i ne osjećaš se umorno?

Kako da fokusirano obavljaš svoj posao u miru i imaš odlične rezultate?

Kako nastaju bolesti, koji su uzroci i kako se mogu iscijeliti?

Kako da ne ideš okolo tražiti pomoć, nego da naučiš kako sam sebi pomoći?

Kako iscjeljivati druge i raditi energoterapeutske tretmane?

Kako biti sam svoj alkemičar te negativne misli i emocije pretvarati u pozitivne?

Kako energetski čistiti prostor u kojem živiš i radiš?

Kako energizirati vodu, hranu, lijekove…?

I još mnogo toga….

S obzirom na mnoge situacije koje nam se učestalo događaju (trenutne klimatske promjene, velike vrućine, oluje, potresi, požari, Korona, nagle i učestale smrti), osjećamo se bespomoćni, izgubljeni i u strahu, jer ne možemo utjecati na događanja. Možemo samo utjecati sami na sebe i na način kako se nosimo sa cjelokupnom situacijom.

Stoga se i javila potreba da vam predstavim novi termin tečaja Reikija I. stupnja, da bi naučili znanja i vještine kako sami sebi pomoći i olakšati si trenutne životne okolnosti. Rješenje nije u vanjskim okolnostima niti raznim sredstvima da bi se smirili (tablete, alkohol), nego u samima sebi. Rješenje je probuditi životnu energiju te naučiti alate kako ju primjenjivati, da bi iscijelili prvenstveno sebe, druge, pa takvim postupkom i utjecali na okolinu, pa i cijeli Svijet.

Jer sve je u nama i kreće od nas. Samo se trebamo podsjetiti.

Reiki je jedan od alata, naročito za one koji nisu do sada imali priliku baviti se praktičnim energetskim iscjeljivanjem, znači za početnike, a i one već iskusne da potvrde i unaprijede svoje znanje.

Osobno Reiki mi je bio početak duhovne prakse, jer sam inicijacijom dobila određeni stupanj energije, čišćenjem energetskog kanala i naučila sam alate kako radeći sama na sebi podizati vibraciju energije te postajati sve jača i jača, ali istovremeno i uzemljena, u svjetlosti i ljubavi, te postepeno naći snagu, mir i hrabrost u samoj sebi, tako da me više ništa ne može izbaciti iz tog centra.

Velika većina nas smo učeni i odgajani na život pod “maskama”. U kojem smo se trudili biti ono što nismo jer smo mislili da tako treba i da je to jedini način, a kako bi dobili potvrdu ljubavi i da vrijedimo od drugih. Naučili smo zatomljavati svoje iskrene misli i emocije, naučili smo se skrivati i ponašati na način kako je to primjereno i prihvatljivo u društvu.

Rijetki su oni koji su odgajani da budu ono što jesu, iskreni i autentični u tome i da su shvatili da je prava snaga i moć upravo u toj našoj jedinstvenosti, jer svatko je poseban i jedinstven na svoj način.

Današnja evolucija i širenje svjesnosti upravo nas poziva na to, da budemo ono što smo skrivali ispod podignutih zidova i obrambenih mehanizama misleći kako nas nitko neće voljeti, cijeniti i poštovati ako pokažemo naše pravo istinsko lice, naše srce i dušu.

Kako bismo sve više i više jačali našu pravu bit, naše unutarnje biće potrebno je otpuštati i „odleđivati” slojeve koji su tu pod krinkom da nas štite, a jedan od načina koji nam puno može pomoći u tome je i Reiki.

Da bismo mogli otpuštati samonametnute blokade i stvorene strahove te preživljene traume potrebno je imati dovoljno energije za taj proces. Upravo tu nastupa na scenu Reiki. Reiki nas budi i omogućuje nam lakši prolazak kroz proces, Reiki nas omekšava, s Reikijem se otvaramo za ljubav i nježnost prema sebi te samim time i prema dugima.

Uz pomoć Reikija sam osobno, a vjerujem i mnogi drugi, istinski zavoljela sebe! Tek tada sam zaista mogla istinski i pogledati druge oko sebe i vidjeti sve jasno, bez magle.

Kada shvatimo i prihvatimo i u biti kada se podsjetimo tko mi ustvari jesmo takvi ogoljeni sami pred sobom, veliki teret će otpasti s nas i osloboditi ćemo veliki prostor za slobodu, ljubav, istinsku životnu radost i veselje te život u stvaranju i kreativnosti. Tada ćemo posvijestiti zašto smo na ovoj Zemlji, koja je naša svrha te ćemo tada postati pravi umjetnici i čarobnjaci svog vlastitog života koji je naša najbitnija i najveća kreacija.

S Reikijem postajemo sami svoji iscjelitelji i time iscjeljujemo druge (već nakon završenog I. stupnja), a samim time i cijelu okolinu i cijelu Zemlju. Reiki pojačava protok energije kroz tijelo, te tako imamo više energije tijekom dana za lakše suočavanje sa svim onim što nam čini dnevni raspored.

Reiki opušta, smiruje, povezuje, rješava uzroke bolesti, otpušta razne blokade protoku energije, djeluje na sve bolesti osim slomljenih kostiju. Premda našla sam slučaj u literaturi da je moguće iscijeliti i slomljenu kost primjenom Reikija.

Istinski kada shvatite na vlastitom iskustvu dobrobiti tako jednostavne metode iscjeljivanja (polaganjem ruku), a tako jako učinkovite te kada vam se cijeli život promijeni i zaokrene na bolje, ne preostaje vam ništa drugo nego bar pokušati podijeliti to s drugima. Moja sreća bi bila najveća kada bi Reiki prihvatilo što više ljudi i počelo ga prakticirati svakodnevno.

To i je motivacija mog rada.

Jedan od vrlo važnih dobrobiti Reikija je kada već postanete iskusni praktikant događaju se situacije da energija koja vam kola tijelom kada radite Reiki (a, kasnije dolazi i samo od sebe), postane toliko jaka da zaustavlja sve naše nepotrebne misli koje nas opterećuju i imate osjećaj kako se aktivnost uma smanjuje i za trenutke i zaustavlja. Postajete prazni, imate puno prostora u umu te možete lakše čuti i poslušati intuiciju i razne poruke i signale koji vam stižu od vašeg višeg Ja, te raznih duhovnih vodiča, majstora, učitelja.

Tečaj Reikija I. stupanj ćemo provesti na sljedeći način:

– u subotu 24. 2. 2024. godine, od 10h-15h,

podijeliti ću s vama teorijsko znanje o Reikiju, pričati ćemo o povijesti Reikija, načelima Reikija, emocionalnim izvorima bolesti, čakrama, objasniti ću vam kako se radi autotretman, kako tretman drugim ljudima, životinjama, biljkama, kako tretiramo hranu, vodu, čistimo prostor

-u nedjelju 25. 2. 2024. godine, od 10h-15h,

ćemo početi s energetskim vježbama, nastaviti s jednom opuštajućom meditacijom iscjeljenja te ćemo svakog od vas inicirati u I. stupanj Reikija uz prenošenje teorijskog i praktičnog znanja (prakticiranje primjene različitih vrsta Reiki tretmana na sebi i drugima)

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za I. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u I. stupanj Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 10 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

Za sve ostale informacije te i iz razloga što je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili e-mail [email protected]

Moje srce i duša se raduju širenju Reikija na još više duša i veseli se susretu s vama i zajedničkom radu!

facebook dogadanje

Tečaj Reikija II. stupanj

Za one koji su zaista ozbiljni i predani u svom iscjeliteljskom radu primjenom Reikija, pozvani su na nastavak učenja i prakticiranja Reikija kroz II. stupanj.

Uvjet za prisustvovanje tečaju II. stupnja Reikija je inicijacija (potvrda) u I. stupanj Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te protek određenog vremena od inicijacije u I. stupanj.

Mjesto održavanja: Zagreb, Gajevo-Jarun

Vrijeme održavanja:

  • 17. 2. 2024. godine (subota) 11,00-15,00h
  • 18.2. 2024. godine (nedjelja) 11,00-15,00h

Na tečaju II. stupnja Reikija naučiti ćete 3 simbola Reikija, njihovu primjenu, usmjeravanje energije mislima (vizualizacije) i simbolima, utvrditi ćemo znanja i spoznaje stečene na I. stupnju, učimo rad s energijom na daljinu, te se dobiva spoznaja o tome da energija ne poznaje prostor ni vrijeme, te da njima nije ograničena. Učimo iscjeljivati prošlost, sadašnjost i energijom utjecati na budućnost kako bi se sve odvijalo onako kako je za nas najbolje. Na tečaju se vježba rad s energijom na daljinu, kao i pojedinačni tretmani na osobama. Možete očistiti emocionalno – mentalne blokade na efikasniji i jednostavniji način, nego što to radite na I. stupnju. Dobijete i razne druge tehnike, poput tehnike za ostvarivanje želja, rad s većim brojem ljudi, ostvarivanje kontakta sa duhovnim vodičima, slanje energije planetu Zemlji, državama, gradovima, svom mjestu u kojem živiš, svojim prijateljima, rodbini i svima onima za koje misliš da im je potrebna univerzalna, Božanska energija duše.

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za II. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u II. stupanj Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 10 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

Za sve ostale informacije te i iz razloga što je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili e-mail [email protected]

Termin za majstorski i učiteljski 3. stupanj Reikija određujemo prema osobnom dogovoru sa polaznikom.

Moje srce i duša se raduju širenju Reikija na još više duša i veseli se susretu s vama i zajedničkom radu!

Vizualiziramo se na daljinu.

Dobrodošli ste,

Valentina Garačić, dipl. iur., majstor i učitelj Reikija

facebook dogadanje

O meni:

Od kad znam za sebe bavim se sobom, osobnim rastom i razvojem i kreiranjem nove, bolje sebe. To mi je cjeloživotni poziv i najveći izazov. Biti što bolji čovjek, prema sebi i drugima. Stvoriti što kvalitetniji život ispunjen blagostanjem u svim oblicima, ljubavlju, radošću, strašću, mirom, znanjem, iskustvom, materijalnim blagostanjem. Rekla bih da sam umjetnica života jer sve što radim i koje god područje uložim energiju je autentično, iskreno i bazirano na mom osobnom iskustvu.

Postigla sam, između ostalog jedan od ciljeva, živjeti autentičan i slobodan život od svih vrsta vezanosti. Naravno proces i rast traje i dalje, jer uvijek možemo postati bolje duše, bolji ljudi.

Moj trenutni život je zaista ono što sam oduvijek htjela.

Završila sam Pravni fakultet, bavila se pravnom strukom oko 13 godina. 2013. godine susrela sam duhovnog učitelja koji me inicirao, naučio i osposobio biti majstoricom i učiteljicom Reikija, majstoricom Rituala hodanja po žeravici i voditeljem Obiteljskih/Sistemskih konstelacija.

Tada mi se život stubokom promijenio.

To je bio samo hobi da bi sve daljnjim upornim, discipliniranim radom hobi 2018. godine postao i profesionalni posao i izvor mog financiranja pod nazivom ZdraVal, Obrt za usluge i trgovinu.

ZdraVal je uspješno poslovao do početka Korone 2020. godine, kad sam ga zatvorila. Jer sam shvatila da sama sa sobom trebam riješiti još neke izazove, ponajviše financijske prirode i da je tada to bila najispravnija odluka.

Za vrijeme rada ZdraVala imala sam poslovni prostor u Prečkom, radila sam tečajeve Reikija, meditacije, Rituale hodanja po žeravici, razne duhovne radionice u suradnji s kolegama, Obiteljske konstelacije, masaže, refleksoterapiju.

Za vrijeme Korone zaposlila sam se u prodaji, rad od kuće, savršeno za to vrijeme. Uključila sam se u meditacije Master Stephen Co-a, Pranic healinga koje su mi opet promijenile život na bolje. Nadopunila sam svoje znanje i iskustvo energetskog rada te u Sloveniji završila 4. stupnja Pranic healinga (Pranic Healing, Advanced Pranic Healing, Pranic Psychotherapy i Arhatic Yoga).

Uz meditacije Pranic healinga postala sam najbolji agent u prodaji i naučila vještine prodaje i zarade novca.

Nakon toga radila sam još u nekim firmama, ali kratkotrajno, skupljala sam još dodatna znanja, rješavala svoje strahove i shvatila konačno da svo svoje vrijeme i energiju želim uložiti opet u rad s ljudima i duhovnost, ali na jedan još bolji i profinjeniji način.

Jer kad se zaista odlučiš prihvatiti poziv svoje duše i svoju misiju nemaš više izbora. Sve ostalo otpadne. Pa tako se i meni dogodilo.

Pa eto, za ovo predstavljanje, mogu reći da radim energoterapeutske tretmane (Pranic healing i Reiki), tečajeve i inicijacije u Reiki, Ritual hodanja po žeravici te u suradnji s Ankicom Jagnjić, voditeljicom Obiteljskih konstelacija, radimo Radionice Obiteljskih/sistemskih konstelacija..

Mogu vas naučiti i pomoći vam kako da sami sebi pomognete i stvorite što autentičniji i kvalitetniji život.

Ako ste zainteresirani slobodno me kontaktirajte na 098/394-318 ili [email protected]

Do tada, uživajte u svakom trenutku!

Valentina Garačić, dipl. iur., majstor i učitelj Reikija