Ljubav koja teče, to bi mogao biti moj opis Theta Centra i svih učitelja i theta praktičara tamo.

Pozdrav svima, ja sam Shaima, došla sam u Hrvatsku prije pet godina. Bila sam u braku koji me je doveo u Hrvatsku i završio razvodom, nakon toga sam bila u vezi koja je bila teška. Zapravo su me i muž i dečko ostavili. Bila sam usamljena i u strahu i tada je krenulo moje upoznavanje s theta tehnikom, prije negdje 6 mjeseci s odličnim tretmanom kod Beti.
Nakon toga sam došla na Osnovni tečaj theta iscjeljivanja i od tada je krenulo magično putovanje.

Naučila sam tehniku, kako se spajati i zapravo koliko se mogu širiti mogućnosti i svijet i koliko se može promijeniti sebe. Oko mene su doslovno krenula čuda. Iako se nije dogodilo već prvi dan, u roku od dva mjeseca ja sam promijenila posao, od radnika za kontrolu kvalitete u pogonu došla sam do mjesta projektanta u jednoj uspješnoj firmi. Manifestirala sam stan u kojem trenutno živim, a koji mi je bio san prije dvije godine.

I još puno malih stvari. U međuvremenu sam nastavila ići na tečajeve i nakon teških mučnih odnosa s muškarcima, osvijestila sam da sama u odnosu sa sobom nisam sretna, da se ne prihvaćam i da se osjećam da ne pripadam u novu državu, kulturu….

I tada dolazi spektakl – tečaj Odnosi prema svijetu koji mi je preporučio Siniša Bošković. Tečaj je bio na otoku Braču, u njegovom privatnom resortu. Odlično mjesto, villa, priroda i more.

Stigla sam na tečaj puna strahova i neprihvaćanja sebe, s velikom samokritičnošću prema sebi. Nisam znala što me čeka. A dočekalo me puno ljubavi, razumijevanja i drugi način gledanja na sebe i svijet.

Shaima Awadalkreem Mohammed Hadia, Zagreb

iskustva Shaima Awadalkreem Mohammed Hadia 1