Bataka je radionica koja kombinira fizički, mentalni i duhovni aspekt i iscjeljuje nas na više različitih razina. Namijenjena je theta praktičarima sa završenim najmanje Osnovnim tečajem Theta iscjeljivanja.

Pročitajte što jedna polaznica kaže o tome:
Bataka je za mene bila kao plimski val, koji mi je na površinu dignuo ljutnju i zamjeranje staro 10-tak i više godina, za koje sam mislila da sam davno razriješila i da ono više ne utječe na moj život. Međutim, nije bilo tako….
Prvobitno sam kontrolirano lupala batakom, a emociju su stidljivo izlazile iz mene, da bi na kraju uz podršku i vodstvo voditelja, iz mene izašla ogromna količina bijesa i ljutnje za koji nisam mogla niti zamisliti da postoji u mene. Najviše od svega oslobodile su me izgovorene riječi, koje u tom traumatičnom iskustvu iz prošlosti, nisam bila u stanju izgovoriti dotičnoj osobi, jer sam bila zamrznuta i nisam mogla reagirati.

Imam osjećaj, da i dva tjedna nakon, energija radionice još uvijek djeluje, jer na površinu mi izlaze neke potisnute emocije još iz djetinjstva.Na radionici sam dobila žulj na lijevoj ruci i dva dana sam imala muskulfiber….ali nije mi žao.
Radionicu bi, preporučila prije svega, kulturnim i finim ženama (jer i ja sam jedna od njih) i muškarcima naravno, jer iz osobnog iskustva smatram da osobe upravo s tim osobinama imaju tendenciju zadržavanja i potiskivanja emocija.
Ana, Zagreb

Želite li saznati više o radionici možete pročitati objašnjenje radionice ovdje:
http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/