Foto: pixabay.com

Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu okolnosti se mijenjaju i život postane ispunjen poteškoćama; osoba postaje nervoznija i netolerantnija; iako teško radi, novaca nikad dosta; zdravlje biva narušeno, a njena djeca postanu nezainteresirana za učenje, a bračni život ispunjen svađama i nerazumijevanjem. Čim netko počne sa svojom osobnom unutarnjom promjenom, Saturn će mu pomoći i voditi ga do viših ciljeva života.

atma.hr – 78
U zadnje vrijeme vam ništa ne ide od ruke. Ono što ste ranije obavljali vrlo jednostavno sad je postalo vrlo teško. Ljudi vas ne razumiju, na svakom koraku nailazite na poteškoće i sl…

Možda se nalazite u astrološkom periodu koji se naziva Sade Sati. Pojam Sade Sati kod mnogih izaziva strah. Iako Sade Sati znači sedam i pol godina, tome se često dodaje još jedna riječ pa tako dobijemo izraz – sedam i pol godina tuge.

Kliknite ovdje i provjerite nalazite li se trenutno u tom periodu

Period života koji se naziva Sade Sati ili “sedam i pol godina tuge” je uvijek jedan od najtežih perioda kroz koje čovjek prolazi. Kada Saturn uđe u 12. kuću od natalnog Mjeseca osoba uđe u Sade Sati period koji traje sve dok Saturn ne izađe iz 2. kuće od natalnog Mjeseca. Saturn provede otprilike dvije i pol godine u jednom znaku, a ovaj period označava prolazak Saturna kroz tri znaka (12., 1. i 2. kuću od natalnog Mjeseca), čineći tako period od sedam i pol godina.

Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma i u ovom periodu on će nešto uništiti, srušiti i zaustaviti, kako bi se stvorili povoljni uvjeti za rast nečeg novog. On nas uči da smo ograničeni i kako sve materijalne stvari imaju svoj početak i kraj, da će se ono što se spojilo opet razdvojiti i da se sve vraća tamo odakle je poteklo.

atma.hr – 39

Saturn je sin Sunca. Sunce je planet dharme (ispravnog djelovanja), a Saturn, kao njegov sin, pomaže dušama zatočenim u materijalnom svijetu da dođu na taj put dharme. On ne trpi besmislice i svakih 30 godina dolazi testirati što je duša naučila. Taj period testa se naziva Sade Sati period. Kada se taj period pojavi u životu, osoba se treba radovati, jer sada će se susresti sa jednom jako zanimljivom osobom – samim sobom, onakvim kakvim je postao.

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerirati nikakav nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada Sade Sati dođe, Saturn će ugasiti pompu i show iza koje se skrivamo, a u ruke će nam staviti “alat” za težak rad na sebi. On je striktan, iako ponekad pogrešno shvaćen kao okrutan. Njegove su lekcije često bolne, ali i neophodne kako bismo našli naš put koji vodi iznad materije. Saturn otvara vrata koja vode u vječnost, a put do tih vrata je izravan i uzak, poput oštrice brijača.

Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu okolnosti se mijenjaju i život postane ispunjen poteškoćama; osoba postaje nervoznija i netolerantnija; iako teško radi, novaca nikad dosta; zdravlje biva narušeno, a njena djeca postanu nezainteresirana za učenje, a bračni život ispunjen svađama i nerazumijevanjem.

banner za knjige SVJETLOSNA ZMIJA

No za sve to postoji razlog. Gospodin Šiva je blagoslovio Saturna da bude onaj tko će suditi i kazniti one koji su nepošteni i okrutni. Stoga Saturn svakih 30 godina stavlja prepreke pred osobu; ispite materijalne, emocionalne i duhovne zrelosti. Nakon Saturnovog testa osoba koja je položila ispite sjaji poput zlata. Saturn joj je pomogao da postane bolja osoba stavljajući je u teške okolnosti. Saturnova škola obrazuje osobe i pročišćava njihov karakter.

atma.hr – 78
Iako izgleda da je Sade Sati period nepovoljan, on je jako povoljan. Sastavljač zakona nije sentimentalan. Takav je i Saturn. Tijekom Sade Sati perioda Saturn pomaže osobi da se sjeti koliko je puta nekoga povrijedila djelom, riječima i mislima, koliko je puta bila neiskrena, nepoštena; koliko je puta pala kao žrtva iskušenja, nemoralnih čari, napasti i izazova. Saturn će sve uredno naplatiti i navesti nas da se pokajemo.

Čim netko počne sa svojom osobnom unutarnjom promjenom, Saturn će mu pomoći i voditi ga do viših ciljeva života.

On uči kako nadići svoje osobne limitacije, kako dostići odvojenost i neovisnost, koncentraciju, osjećaj za detalje, disciplinu i ozbiljnost koja je potrebna kako bi osoba mogla odgovoriti na izazove života i učiniti svoj život velikim.

1 KOMENTAR

  1. Mnogi su obecavali i lagali ali eto postoji i uveeila se u pravu istinu….ovim putem bih zahvalili Zeni koja mi zivot produzila…spojila me sa voljenom osobom..
    Spasila vezu,posao i ljubav vecno sam joj hvala ali malo je reci hvala Pozovite je i vi ako imate bilo kakav problem nemate izlaza tu je ona…+4915211239855 viber