Foto: pixabay.com

U zadnje vrijeme vam ništa ne ide od ruke. Ono što ste ranije obavljali vrlo jednostavno sad je postalo vrlo teško. Ljudi vas ne razumiju, na svakom koraku nailazite na poteškoće i sl…

39

Možda se nalazite u astrološkom periodu koji se naziva Sade Sati. Pojam Sade Sati kod mnogih izaziva strah. Iako Sade Sati znači sedam i pol godina, tome se često dodaje još jedna riječ pa tako dobijemo izraz – sedam i pol godina tuge.

Kliknite ovdje i provjerite nalazite li se trenutno u tom periodu

Period života koji se naziva Sade Sati ili “sedam i pol godina tuge” je uvijek jedan od najtežih perioda kroz koje čovjek prolazi. Kada Saturn uđe u 12. kuću od natalnog Mjeseca osoba uđe u Sade Sati period koji traje sve dok Saturn ne izađe iz 2. kuće od natalnog Mjeseca. Saturn provede otprilike dvije i pol godine u jednom znaku, a ovaj period označava prolazak Saturna kroz tri znaka (12., 1. i 2. kuću od natalnog Mjeseca), čineći tako period od sedam i pol godina.

Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma i u ovom period on će nešto uništiti, srušiti i zaustaviti, kako bi se stvorili povoljni uvjeti za rast nečeg novog. On nas uči da smo ograničeni i kako sve materijalne stvari imaju svoj početak i kraj, da će se ono što se spojilo opet razdvojiti i da se sve vraća tamo odakle je poteklo.

39

Saturn je sin Sunca. Sunce je planet dharme (ispravnog djelovanja), a Saturn, kao njegov sin, pomaže dušama zatočenim u materijalnom svijetu da dođu na taj put dharme. On ne trpi besmislice i svakih 30 godina dolazi testirati što je duša naučila. Taj period testa se naziva Sade Sati period. Kada se taj period pojavi u životu, osoba se treba radovati, jer sada će se susresti sa jednom jako zanimljivom osobom – samim sobom, onakvim kakvim je postao.

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerirati nikakav nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada Sade Sati dođe, Saturn će ugasiti pompu i show iza koje se skrivamo, a u ruke će nam staviti “alat” za težak rad na sebi. On je striktan, iako ponekad pogrešno shvaćen kao okrutan. Njegove su lekcije često bolne, ali i neophodne kako bismo našli naš put koji vodi iznad materije. Saturn otvara vrata koja vode u vječnost, a put do tih vrata je izravan i uzak, poput oštrice brijača.

Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu okolnosti se mijenjaju i život postane ispunjen poteškoćama; osoba postaje nervoznija i netolerantnija; iako teško radi, novaca nikad dosta; zdravlje biva narušeno, a njena djeca postanu nezainteresirana za učenje, a bračni život ispunjen svađama i nerazumijevanjem.

39

No za sve to postoji razlog. Gospodin Šiva je blagoslovio Saturna da bude onaj tko će suditi i kazniti one koji su nepošteni i okrutni. Stoga Saturn svakih 30 godina stavlja prepreke pred osobu; ispite materijalne, emocionalne i duhovne zrelosti. Nakon Saturnovog testa osoba koja je položila ispite sjaji poput zlata. Saturn joj je pomogao da postane bolja osoba stavljajući je u teške okolnosti. Saturnova škola obrazuje osobe i pročišćava njihov karakter.

Iako izgleda da je Sade Sati period nepovoljan, on je jako povoljan. Sastavljač zakona nije sentimentalan. Takav je i Saturn. Tijekom Sade Sati perioda Saturn pomaže osobi da se sjeti koliko je puta nekoga povrijedila djelom, riječima i mislima, koliko je puta bila neiskrena, nepoštena; koliko je puta pala kao žrtva iskušenja, nemoralnih čari, napasti i izazova. Saturn će sve uredno naplatiti i navesti nas da se pokajemo.

Čim netko počne sa svojom osobnom unutarnjom promjenom, Saturn će mu pomoći i voditi ga do viših ciljeva života. On uči kako nadići svoje osobne limitacije, kako dostići odvojenost i neovisnost, koncentraciju, osjećaj za detalje, disciplinu i ozbiljnost koja je potrebna kako bi osoba mogla odgovoriti na izazove života i učiniti svoj život velikim.

67 ATMA KNJIŽARA

ATMA KNJIŽARA

"Život je prekratak da bismo čitali loše knjige."

Alternativa, duhovnost, samopomoć
Knjige po akcijskim cijenama

Probrana ponuda knjiga putem online knjižare ima po nama jednu vrlo bitnu zajedničku edukativnu svrhu, a to je brža, učinkovitija evolucija i transformacija svijesti pojedinca i cijelog društva.

Smatramo da svi odabrani naslovi pridonose radosnijem načinu življenja kroz priručnike za samopomoć, duhovni napredak, preventivno zdravlje, ekološku osviještenost, zdraviju prehranu, poboljšanje osobne ekonomske situacije, upotrebu mašte i poticanje umjetničkih talenata.

POSJETI ATMA KNJIŽARU

Prethodna objavaŠto ovaj znak napravi, ostali tek razmatraju!
Slijedeća objavaRaščistite svaki segment svog života: Brutalno jednostavni savjeti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. Mnogi su obecavali i lagali ali eto postoji i uveeila se u pravu istinu….ovim putem bih zahvalili Zeni koja mi zivot produzila…spojila me sa voljenom osobom..
    Spasila vezu,posao i ljubav vecno sam joj hvala ali malo je reci hvala Pozovite je i vi ako imate bilo kakav problem nemate izlaza tu je ona…+4915211239855 viber

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.