Image by Sketchepedia on Freepik

25.9.2023. – 13.11.2023.

Vrijeme: Pon 18:00 – 19:15

Mjesto: Yoga studio Zaprešić

(udaljenost od Zagreba 30 min. vožnje automobilom; vlakom od glavnog kolodvora 25 min + 10 min pješice do studija, autobusom 35-40 min + 5 min pješice do studija)

Ogledni sat održat će se 18.9.2023. od 18:00 do 19:15

Potrebna je najava. Prijave možete poslati putem kontakt obrasca.

***

PROGRAM NIJE ZAMJENA ZA LIJEČENJE ILI LIJEČNIČKU SKRB!

***

Anksioznost i/ili depresija često se javljaju u kontekstu većih promjena.

Jogijski pristup mentalnom zdravlju temelji se na stajalištu da se u oba slučaja radi o niskoj razini životne energije i/ili njezinom poremećaju.

Javlja se na razne načine i  razlikuje se prema intenzitetu. U takvim stanjima teško je održati ravnotežu, te snagu i stabilnost endokrinog i živčanog sustava.

Okolina u kojoj živimo, hrana koju jedemo, sve što svakodnevno slušamo i gledamo oblikuje život koji živimo. Hoćemo li izabrati najbolje za sebe ovisi o stečenim navikama, osobnoj snazi i hrabrosti.

Svaka promjena iziskuje veliki napor, ali i blagost. Potrebna je otvorenost  i osobna disciplina. Upravo iz tog razloga je naglasak programa na postepenom podizanju životne energije dok istovremeno radimo na odbacivanju dvojbi i strahova, te jačanju fokusiranosti i stabilnosti.

Krajnji cilj je izgraditi duhovnu snagu. Duhovna snaga vodi do samoučinkovitosti.

Kurikulum za transformiranje stanja anksioznosti i depresije izdao je Guru Ram Das Centar za medicinu i humanologiju. a sastavljen je na temelju višegodišnjih studija i ispitivanja.

Satovi se održavaju jedanput tjedno kroz dva mjeseca u trajanju od 75-90 minuta. Program je zatvorenog tipa i nakon drugog sata više nije moguće pridružiti se.

Mjesečna cijena iznosi 55,00  (414,39 kn) i uključuje skriptu. Odobrava se obiteljski popust od 10 % . Ponavljači imaju popust od 15 %.

Voditeljica programa: Cornelia Džepina-Burić, Sat Amrit Kaur

  • KRI-certificirana instruktorica i praktičarka Kundalini yoge (1.i 2.stupanj), članica KRI-učiteljske Akademije;
  • polaznica  Guru Ram Das Centre for medicine and humanology (Foundations of Kundalini Yoga therapy, Alchemy & Elements of Kundalini Yoga; Transforming Anxiety and Depression; Overcoming Cold Depression);
  • Peter Hess® praktičarka zvučne masaže,
  • Zvučna masaža fascija I;
  • Neurologija i psihosomatika I +II, poticanje zdravlja zvučnom masažom;

Utihnula su srca, utihnule su duše … razboljelo se tijelo