JUST LOVE KONCERT – koncert duhovne glazbe
subota, 3.12.2022; 18:00 – 20:30

Šubićeva 20, Češka Beseda Zagreb
(velika dvorana u prizemlju)

Dok pjevamo i plešemo, ne za vlastito već za zadovoljstvo voljenog Gospodina, svjetovno se transformira u božansko.

U trenutku kada poteče čista ljubav prestaje razmišljanje, a ostaje samo biće. Poput ljubavnika privučenog serenadom, Gospodin odgovara kad Njegovo ime pjevate iz srca. Srećom, Njegov odgovor nema nikakve veze s kvalitetom našeg glasa – bitna je samo iskrenost dok Ga zovemo i da dopustimo sebi biti slobodni. Krajnja svrha kirtana je olakšati buđenje i njegovanje predanosti Božanskom. Budući je glazba vrlo moćno sredstvo prenošenja nečijih emocija, također je posebno učinkovita u razvijanju osjećaja ljubavi prema Bogu. Kirtan, praksa pjevanja imena ili mantri bogova i božica, jedna je od najvažnijih tehnika u vaišnavskoj tradiciji gdje se prakticira bhakti odnosno predanost.

Paramahamsa Vishwananda često to naglašava i potiče te objašnjava da je u ovom dobu pjevanje Božjeg imena najbolji način za smirivanje uma.

Just Love koncert je koncert duhovne glazbe kojemu je cilj zajedništvo i povezanost duhovnih grupa kroz pjevanje bhajana i kirtana. U današnjem vremenu punom ubrzanosti i fokusa na materijalno, tradicionalna indijska duhovna glazba dolazi nam kao pravo osvježenje, jer fokus te glazbe je na smirivanju uma i povezivanju s srcem i našim duhovnim bićem. Pridružite nam se na ovom prekrasnom putovanju kroz glazbu i osjetite čaroliju kirtanaVeselimo se pjevati i plesati sa vama uskoro!

NASTUPAJU:

  • Glazbene grupe iz udruge Bhakti Marga:
    Prema Vahini
    Bhakti Sounds youth Hrvatska i Slovenija
  • Sai poklonici
  • Art of Living Band
  • Ojasvi das i bhakte iz ISKCON-a

👉 Prijave su obavezne jer su mjesta ograničena.

Kontakt:
Sonja
[email protected]
095 846 5988

REGISTRIRAJ SVOJE MJESTO

facebook mali