Ljubav je odsustvo prosuđivanja.
Dalai Lama


Preduvjet: Osnovni ThetaHealing tečaj
Gdje: Zagreb + ONLINE, Okićka 25, Theta Centar
Kada:  12.04.2024. od 18 do 22 sata
Snimke radionica dostupne svima koji upišu program!


Ljubav iscjeljuje, ona ispunja radošću, slobodom, mirom… No, koliko zbilja volite sebe? Koliko se svakodnevno osuđujete i prosuđujete? A druge? Vjerujete li u ljubav? Zaslužujete li ju? Imate li ju u svome životu? Kakva je ljubav? Je li zastrašujuća?
Radionica “Ljubav i sreća” pozabavit će se ovim i brojnim drugim pitanjima vezanim uz bezuvjetnu i “uvjetovanu” ljubav, radost i sreću. Sagledat ćete svo kamenje i stijenje koje ste poslagali na svom putu do ovih visokih vibracija i počistiti ga.

Vaše duše i vi sami satkani ste od energije bezuvjetne ljubavi. Vi jeste bezuvjetna ljubav. Imate na nju apsolutno pravo svakim dijelom svoga bića. Što se više povezujete s tim dijelom sebe, sa Stvoriteljem unutar sebe, to imate više mira, sreće i radosti u svom svakidašnjem životu. Iz te energije trenutno iscjeljujete sebe i svijet oko sebe. Sve što trebate je voljeti sebe. To je tako lako. Ili nije?

S druge strane, ganjate li sreću kao neki cilj? Hoćete li biti sretni tek kada nađete ljubav svog života? Hoće li vas učiniti sretnima promjena posla ili grada? Bolji odnosi s obitelji? Manje kilograma? Godišnji odmor?
Istinska sreća je neograničena i nije uvjetovana ničim vanjskim. Ona je unutarnje stanje duše, koje odoljeva i izrazito izazovnim situacijama. Neke duše došle su na Zemlju majstorirati upravo ovu vibraciju.
Na ovoj radionici osvjestit ćete razloge zbog kojih imate manjak ili ne možete dugo zadržati visoke vibracije ljubavi, sreće i radosti u svom svakidašnjem životu. Oslobodit ćete sebe, svoje pretke i svoje potomke ogromnog tereta nedostatka ljubavi.

Ljubav i sreća ThetaHealing radionica Theta Centar

Napravit ćete moćne energetske vježbe:

 • Osvijestit ćete svoje blokade i vjerovanja koja vas sprječavaju da živite u visokim vibracijama ljubavi i sreće i počistiti ih kroz moćnu energiju grupe
 • Osvjestit koje aspekte sebe još uvijek ne volite, gdje se još uvijek prosuđujete i osuđujete, te iscijeliti te dijelove sebe
 • Energetski ćete se odvojiti od svih uvjeta koje ste sebi dali na ljubav i sreću
 • Otvorit ćete receptore za osjećaje ljubavi i sreće u svojim stanicama kako biste privlačili te energije u svome životu
 • Zatražit ćete i iscjeljenje svojih predaka (onoliko koliko budu spremni primiti)
 • Napravit ćete grupno iscjeljenje svih oštećenja na fizičkom nivou uzrokovanih energijama koje su blokirale ljubav i sreću
 • Primit ćete instalacije za život u višim vibracijama

Radionica “Ljubav i sreća” završni je dio programa “Mala škola emocija″, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prethodne dijelove programa.


Ako nemate završen Osnovni ThetaHealing tečaj i prijavite se na termin 03.05.-05.05.2024. (Zagreb, Rijeka i ONLINE). Više informacija o Osnovnom tečaju pronađite ovdje.


Svaka radionica unutar programa “Mala škola emocija” traje ukupno 4 sata (18:00 do 22:00 sata) i uključuje:

 • definiranje i raspoznavanje emocija koja su tema radionice
 • vježbe vezane uz konkretne emocije
 • otpuštanje i iscjeljivanje od trauma
 • testiranje liste blokirajućih uvjerenja
 • rad na vjerovanjima s kolegama theta praktičarima tijekom kojeg ćete izvući i razriješiti programe vezane za svaku od pojedinih emocija, te zamijeniti ih adekvatnim uvjerenjima, osjećajima i vrlinama
 • spuštanje instalacija vezanih uz konkretne emocije
 • grupno iscjeljivanje fizičkih posljedica konkretnih emocija
 • jednostavne svakodnevne zadatke za vježbanje prisutnosti i podizanje vibracija

Više o programu “Mala škola emocija” možete saznati ovdje.

Emocije kao poruke duše
Kako naša duša komunicira s nama kroz emocije pogledajte na uvodnom predavanju i meditaciji ThetaHealing učiteljica Nade Šegvić i Beti Mihajlović.

CIJENA PROGRAMA
260 EUR za cijeli program
53 EUR za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 318 EUR.

Puno je bolje da prođete sve emocije cijelog programa jer ćete narasti kao osoba. Često se rješenje za naš život nalazi tamo gdje ga ne vidimo.

Ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji ga upišu. Snimke možete poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.06.2024. Ako se prijavite samo na jednu radionicu unutar programa, imat ćete pristup snimci samo toj radionici.
Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Mala škola emocija” u tri rate. 

Obavezna prijava na program “Mala škola emocija” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

Prijavnica za Malu školu emocija

prijavi se plava