Image by ddraw on Freepik

Strijelci, sada je vrijeme da zablistate! Dok sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, zračite samopouzdanjem, entuzijazmom i avanturističkim duhom. Ova sezona donosi prilike za osobni rast i samootkrivanje. Prihvatite svoju prirodnu znatiželju i žudnju za putovanjem dok krećete na nova putovanja, unutarnja i vanjska. Ribe, tijekom sezone Strijelca, asertivno sunce osvjetljava vašu desetu kuću, nadahnjujući vas da preuzmete odgovornost i potvrdite svoje dugoročne ciljeve. Vaš je trenutak da zablistate i budete prepoznati po svom doprinosu. Prihvatite prilike za vodstvo i objavite svoju prisutnost. Ovo je vaše vrijeme da budete viđeni i cijenjeni.

atma.hr – 52
Tijekom ovog živahnog razdoblja vaš kalendar može biti krcat obavezama jer otvoreni i druželjubivi vatreni znak Strijelac ne poznaje granice. Jupiter, planet obilja, vlada Strijelcem, što promiče život ispunjen srećom, toplinom i društvenošću.

No, proslave nisu jedini fokus ove sezone. Strijelac također u vama budi želju da se oslobodite uobičajenog, da istražite neistražene teritorije i uživate u nefiltriranim istinama. Svaka prilika za stjecanje znanja poziv je da proširite svoje horizonte i poduzmete hrabre korake prema osobnom rastu.

Budući da Mars, planet akcije, putuje zajedno sa Suncem u Strijelcu 2023., sada je dobro vrijeme da izađete iz svoje zone komfora, raširite krila i upustite se u avanturu na velike udaljenosti ili se uključite u novi put studija. Dok se Venera kreće kroz Škorpiona, tranzitni Strijelac tjera vas da razmišljate o tome kako možete produbiti intimnost u svojim vezama.

U fascinantnoj sezoni Strijelca pruža nam se jedinstvena prilika za rast i samootkrivanje. Prihvatimo ovu živahnu energiju, dopuštajući našim nemirnim duhovima da nas vode u neistražena područja znanja i osobne transformacije. Saznajte kako će sezona Strijelaca 2023. utjecati na vaš horoskopski znak i pripremite se za promjene.

Ovan

Iako je sezona Škorpiona naglašavala vaše intimne veze i poticala vas da se odmaknete od svijeta kako biste se dublje povezali s voljenim osobama, sezona Strijelca je potpuno drugačija atmosfera.

Budući da je sunce u vašoj devetoj kući avanture, ne možete, a da ne budete usredotočeni na svoju želju da se oslobodite svoje uobičajene svakodnevne rutine.

Puni ste požude i želje da upoznate ljude izvan svog uobičajenog društvenog kruga i možda čak naučite neku novu vještinu.

Ovo je vrijeme da shvatite kako je najbolje učiniti korak vjere, dobro znajući da se svašta može pojaviti.

atma.hr – 52
Bik

Sezona Škorpiona naglašavala je vaše odnose jedan na jedan, ali sezona Strijelca to pojačava jer je sunce sada u vašoj osmoj kući emocionalnih veza i intimnosti.

Vjerojatnije je da ćete svoje srce podijeliti s voljenima i podijeliti ono što vam je potrebno da biste se osjećali ugodnije i sigurnije u najbližim odnosima.

Također možete doživjeti porast samopouzdanja kada je u pitanju postizanje rezultata u zajedničkim financijskim nastojanjima, a za vašu informaciju, bit ćete sigurniji i u spavaćoj sobi.

Blizanci

Vaši odnosi jedan na jedan vrhunac su ove sezone, dok se sunce kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva.

Bilo da radite na poslovnom prijedlogu s kolegom ili postavljate nove zajedničke ciljeve s važnom osobom, imat ćete vjetar u leđa da solidno radite kao tim.

Također, trebate razmisliti o svom osjećaju za sebe, posebno kada se to odnosi na vaše odnose i reciprocitet unutar vaših odnosa.

Ako se netko ne prikazuje za vas na isti način na koji se vi pojavljujete za njega – ili obrnuto – vrijeme je da preispitate koliko vremena i energije ste spremni uložiti u vezu.

atma.hr – 52
Rak

Tijekom sezone Strijelca, asertivno Sunce nalazi se u vašoj šestoj kući rutine i blagostanja, povećavajući vašu sposobnost da pomaknete loptu naprijed u dnevnim zadatcima i metodama za održavanje vaše unutarnje ravnoteže.

Sada je vrijeme da se prijavite za novi tečaj, da se upišete teretanu, isprobate aplikaciju za meditaciju o kojoj ste razmišljali ili reorganizirate svoj kućni ured.

Zapamtite da sezona Strijelca donosi puno energije, što može potaknuti vašu prirodnu želju da učinite više kako biste pomogli drugima.

Međutim, jednostavno preispitivanje s koliko projekata možete žonglirati odjednom, a da se ne rastežete izvan svojih granica, sada može koristiti vašoj dobrobiti.

Lav

Tijekom sezone Strijelca, sunce, vaš vladajući planet, jarko sja u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja.

Ovaj vas utjecaj potiče da dijelite dubine svog srca, kako kreativno tako i s drugima. Bit ćete razigraniji, spontaniji i koketniji nego inače jer užitku dajete prednost nad svojim ambicioznim ciljevima.

S blagdanima u punom jeku, ovo je vrijeme slavlja i radosti za sve, a posebno za vas.

atma.hr – 52
Djevica

Poznati po svojoj sposobnosti obavljanja više zadataka i služenja drugima, sezona Strijelca donosi promjenu ritma za vas. Dok sunce obasjava vašu četvrtu kuću života kod kuće, nadahnuti ste da usporite i opustite se.

Postavljanje granica postaje lakše, što vam omogućuje da u potpunosti uronite u kvalitetno obiteljsko vrijeme i ugodne aktivnosti, kao što su vođenje dnevnika, vježbanje svjesnosti ili joge ili povezivanje s voljenima putem videopoziva.

Prihvatite ovo godišnje doba kao priliku da se posvetite brizi o sebi dok uživate u udobnosti doma.

Vaga

Kako sunce prolazi kroz Strijelca, ono aktivira vašu treću kuću komunikacije, intenzivirajući vaše društvene obveze i želju za vezom.

Vaša prirodna društvenost kombinira se s energijom sezone, čineći vas društvenim leptirom. Vaš kalendar je pun raznih obaveza, donoseći vam neizmjerno ispunjenje i radost.

Međutim, ne zaboravite stvoriti trenutke za odmor i punjenje. Usklađivanje vašeg aktivnog društvenog života s nekim zasluženim odmorom osigurava da i dalje možete planirati, organizirati i surađivati sa svima u svom krugu.

atma.hr – 52
Škorpion

Kako se sunce pomiče iz Škorpiona u Strijelca, ono pomiče svoj fokus na vašu drugu kuću prihoda. Nakon što ste tijekom sezone Škorpiona dospjeli u središte pozornosti, sada imate priliku podići svoje strastvene projekte na višu razinu.

Ovaj period vas potiče da procijenite svoje vrijednosti i date prioritet nastojanjima koja su u skladu s vašim srcem.

Čineći to, njegujete jači osjećaj financijskog obilja i postajete usklađeniji s prilikama koje povećavaju vaš novčani tok. Ostanite vjerni sebi i pogledajte kako vaša predanost vašim vrijednostima utire put do uspjeha.

Zapamtite, s velikom moći dolazi i velika odgovornost, a mudro korištenje ovog novog financijskog poticaja odvest će vas još dalje.

Strijelac

Sezona Strijelaca je stigla, a vaše je vrijeme da zablistate! Dok sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, zračite samopouzdanjem, entuzijazmom i avanturističkim duhom.

Ova sezona donosi prilike za osobni rast i samootkrivanje. Prihvatite svoju prirodnu znatiželju i žudnju za putovanjem dok krećete na nova putovanja, unutarnja i vanjska.

Bilo da se radi o istraživanju različitih kultura, proširivanju znanja ili upuštanju u fizičke avanture, spremni ste zagrliti svijet raširenih ruku.

Zapamtite, nebo je granica, stoga sanjajte veliko i prihvatite beskrajne mogućnosti koje su pred vama.

atma.hr – 52
Jarac

Kako sezona Škorpiona završava, asertivno sunce prolazi kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti, potičući vas da prihvatite sporiji tempo i date prednost brizi o sebi.

Iskoristite priliku da napunite baterije i prepustite se aktivnostima koje vam hrane dušu. Bilo da se radi o sanjarenju, vođenju dnevnika snova ili vježbanju tehnika vizualizacije i manifestacije, dopustite sebi da posadite sjeme za svoj sljedeći veliki cilj.

Iako se energija ponekad može činiti prigušenom, budite uvjereni da se odvija važan unutarnji rad koji vas priprema da u potpunosti zakoračite u svoju budućnost kada sunce uđe u vaš znak.

Vodenjak

Pripremite se – jer dok sunce prolazi kroz vašu jedanaestu kuću, naći ćete se željno uključeni u grupne projekte i njegovati veze unutar svoje zajednice.

Da, čak i za neovisnog duha poput vas, suradnja se tijekom ove sezone pokazuje plodnom.

Vaša želja za jačim osjećajem povezanosti s prijateljima i kolegama dovest će vas do učinkovitog timskog rada. Sada je također dobro vrijeme da razgovarate o svojim dugoročnim težnjama sa svojim društvenim krugom.

Podrška koju dobijete potaknut će vaš napredak, približavajući vaše snove stvarnosti.

atma.hr – 52
Ribe

Tijekom sezone Strijelca, asertivno sunce osvjetljava vašu desetu kuću, nadahnjujući vas da preuzmete odgovornost i potvrdite svoje dugoročne ciljeve.

Vaš je trenutak da zablistate i budete prepoznati po svom doprinosu. Prihvatite prilike za vodstvo i objavite svoju prisutnost. Ovo je vaše vrijeme da budete viđeni i cijenjeni.

Osim toga, možete osjetiti snažnu želju da pronađete ravnotežu u svom unutarnjem životu. Poboljšanje vaših obveza može stvoriti veći osjećaj sklada između vašeg doma i poslovne sfere, dopuštajući vam više prostora za napredovanje u oba područja.

ATMA/spiritualify/Pripremila: Suzana Dulčić