Foto: Jan Alexander/pixabay.com

Rad na sebi nije samo za vas, već je i način da pomognete cijeloj planeti da uzađe. A to znači da svojim svjetlom, optimizmom, ljubavlju i svime što činite da sami sebe očistite, istodobno pomažete drugima.

atma.hr – 78
Naime, tada iz vaše aure izlaze pozitivne misli, osjećanja, vibracije koje se onda šire na druge ljude gdje god da se krećete i gdje god da živite. Uopće nismo svjesni koliko smo važni!

Zato, molim vas, postanite svjesni! Ovo je kritično vrijeme i svako mora hitno da se baci na to da izbaci sve negativnosti iz sebe, ili barem onoliko koliko je trenutno u stanju. Znam da imate teškoće, svi ih imamo, zauzeti smo, nemamo dovoljno slobodnog vremena za sebe. Ali takav način gledanja na svoj život sada mora prestati.

Vi TREBATE naći vrijeme za sebe, svaki dan, sat – dva minimum i to je vaše pravo. Niti obitelj ni bilo tko drugi nema pravo da vam to oduzima! No, nažalost, činjenica je da vi sami sebe blokirate i sprječavate da radite na sebi, jer mislite da je sve drugo važnije od toga.

Osiguravanje materijalnog opstanka je na prvom mjestu. A ja vam kažem da je na prvom mjestu vaš duhovni opstanak. Jer, kad radite na sebi, dakle, kad obavljate unutrašnji posao, tada se razrješava i vaš materijalni status, vanjski opstanak, gotovo sam od sebe. Nema ništa bez unutrašnjeg rada. I on je na prvom mjestu, a ne obratno!

atma.hr – 39

Zaradi svega toga, molim vas, odlučite se za vlastiti napredak, za napredak svih nas, jer ja i moj napredak ovisimo dijelom o vama, vi ovisite o mom napretku, i sve tako u krug. Mi smo toliko višestruko povezani da ni ne sanjate kako je velika mreža multidimenzionalnog postojanja svakog od nas.

Osvijestite se konačno i počnite uklanjati svoje nečistoće. Vrijeme i događaji vas više neće čekati. Zato, ako niste, donesite odluku i počnite već DANAS. Ne sutra, ne idući tjedan, nego DANAS!

Svima vama koji tako odlučite, šaljem puno ljubavi i podrške, a isto tako, znam da ćete takvu ljubav i podršku iste sekunde dobiti i od vaših nebeskih pomagača, čim načinite prvi korak!

VRIJEME JE! Ne gubite ga uzalud!

NAJBOLJI TERMINI ZA MEDITACIJU I ISCJELJIVANJE

Primijetila sam da se ovih dana iscjeljujuće plazma energije tijekom dana najjače osjete pri svitanju i u suton. Zato je najbolje vrijeme u ovom vremenskom periodu za meditaciju: od 06,00 h do 7,30 h ujutro i od 18,30 do 20,30 h (istini za volju, ovi termini se i inače preporučuju za meditaciju, ali sada su energije te koje nam dodatno pomažu da se što više opustimo, a što je osnovni uslov da bi meditacija bila uspješna).


Widget not in any sidebars

Treba dodati da su u ovim terminima energije toliko jake da je dovoljno da samo pomislite na njih i već možete osjetiti njihovo zračenje. Osim za meditaciju, ove termine možete upotrijebiti i za vlastito iscjeljivanje.

Postupak je vrlo jednostavan: umirite svoj um, počnite disati duboko i polako. Napravite tako 10tak sporih udaha i još sporijih izdaha.

Kad osjetite da ste se dovoljno opustili, vizualizirajte kako se široki stup ovih moćnih energija spušta iz Centralnog galaktičkog Sunca direktno k vama i ulazi kroz krunsku čakru u vaše tijelo. Potom obratite pažnju na senzacije u tijelu, ali i na osjećaje. Sve što počne izlaziti na površinu u vidu manjeg bola u nekom dijelu tijela je pokazatelj gdje još imate slabe tačke kad se tiče fizičkog zdravlja. Paralelno s tim, svi osjećaji koji krenu na površinu su također pokazatelj gdje ste trenutno s emocijama. Jednostavna metoda, a pomaže!

Da još samo dodam, da se sada, pri svakoj promjeni vremenskih prilika (naglo zahlađenje, pljuskovi, ili prelazak iz kišnog u sunčano razdoblje) energije također dosta jako osjete. Nekako je sve u prirodi sada pojačano pa i najmanja promjena izaziva intenzivno osjećanje ovih energija, otud i toliko naglih bolova u tijelu, te neraspoloženja ili iznenadnih izljeva ljutnje i bijesa.

atma.hr – 78
Neki ljudi ih ne mogu više uopće kontrolirati pa se i sami čude što se s njima događa. Za neosviještene je naravno i dalje veliki upitnik iznad glave, a za vas osviještene, je već puno lakše. Vi znate s čim imate posla i već ste, sigurna sam, naučili kako da se nosite s ovim ogromnim valovima prekrasnih kozmičkih energija.

Za kraj, ako osjećate da vas ove energije previše preplavljuju, pokušajte ih procesuirati kroz svoje tijelo, gore opisanim načinom. Drugi izlaz je – uzemljenje, odlazak u prirodu s golim stopalima na zemlji ili rad u vrtu, doslovno zariti ruke u zemlju i tako ih držati koju minutu.

Jasna Luminus

26 HOLISTIČKA ANATOMIJA

HOLISTIČKA ANATOMIJA

holisticka

Integrativan vodič kroz ljudsko tijelo

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini.

440 stranica, format: 16×23 cm

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje