Svi smo svjedoci kako broj razvoda rekordno raste. Na žalost, više od trećine sklopljenih brakova u Hrvatskoj završava razvodom, a sve to vuče za sobom gorčinu, zamjeranje, svađe, slomljena srca i obitelji, uništeno povjerenje i samopouzdanje, djecu s traumama…

Osjećate li da u vašem braku nije kao nekada i jeste li se pomirili s tim jer “tako je u većini brakova danas…”?

Odnos bi s vremenom trebao postati sve intenzivniji i dublji, a samim tim i zadovoljstvo u zajedničkom životu. Na žalost, većina partnera postaje žrtva krivih stavova, očekivanja i blokiranih energija.

Romantika, nježnost i vođenje ljubavi bi trebali odražavati kvalitetu odnosa i biti izvor inspiracije i snage u životu, a ne uzrok problema. Svakim danom, iskreni i duboki odnos partnera bi trebao postajati intimniji, bogatiji i ljepši, a ne obrnuto!

Nemojte davati i prihvatiti ništa manje od ispunjavajućeg odnosa jer uz male promjene sve je to ostvarivo, treba samo naučiti kako!

Javite mi se s povjerenjem i zajedno ćemo pronaći put i način za Vas!

Brama – Savjetnik za odnose

HeartMath Institute mentor

Specijalnost: Radim sa srčanom čakrom i tehnikama povezivanja na daljinu, pomažem kod svih problema povezanim s ljubavnim odnosima, radim preko srčane čakre na oporavku veza i traženju srodne duše, koristim u radu znanje o karmi, mantrama, meditaciji i duhovnosti

  • Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri
  • Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze, kako pronaći srodnu dušu
  • Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju
  • Kako saznati što vaš partner zaista osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti

NAZOVITE 060 600 303 – kod 01


Widget not in any sidebars

RAZGOVARAJ S BRAMOM PREKO SKYPE-A!

Našeg savjetnika Bramu moguće je dobiti i Skype pozivom. Sve što je potrebno je registrirati se u sustav Minutizer (link ovdje) i instalirati plugin koji za Skype koji se nalazi na tom linku. Određenu svotu novca uplatite u taj sustav i pri svakom pozivu vam se skida 1 euro po minuti. Imate potpunu kontrolu troškova.

Nakon što to napravite potražite Bramu na skypeu pod imenom branexy ili jednostavno kliknite na ikonicu niže

Skype call

Prije bilo kojeg razgovora možete Brami besplatno postaviti pitanje preko Skype-a te odlučiti želite li napraviti poziv.