Designed by Freepik

52
Mnogima od nas je poznat osjećaj kada srce u grudima počne lupati jače nego obično. Nudimo dvije jednostavne, ali učinkovite metode koje mogu pomoći kod ubrzanog lupanja srca.

Čitajte i budite zdravi!

Kod naglo snižene temperature ljudsko srce počinje kucati usporeno. Na taj način živčani sustav prilagođava organizam na nove uvjete. Srce najbrže “odreagira” kada se ohladi lice, jer mu je ono bliže od ostalih dijelova tijela, piše uspesnazena.com.

Zato se preporučuje da u slučaju tahikardije učinite sljedeće:

39

Prvi način

U duboku posudu ulijte hladnu vodu. Što je voda hladnija, to je bolje pa zato ako imate led, dodajte i njega. Zadržite dah, ako treba i prstima stisnite nos i naglo spustite lice u hladnu vodu na nekoliko sekundi.

Ako nemate odgovarajuću posudu, zagrabite vodu dlanovima i spustite lice u njih. Također, možete malo i masirati kožu lica kockama leda, obraćajući posebnu pozornost na predio oko sljepoočnica.

Drugi način

Ovom procedurom djelujemo na lutajući živac koji regulira broj kontrakcija srca. Tehnika se izvodi na sljedeći način: udahnite duboko i napregnite trbušne mišiće. Palcem i kažiprstom zatvorite nos; zatvorite i usta i oči. Probajte sa zatvorenim nosom i ustima napraviti izdah, dok i dalje naprežete trbušne mišiće.

Nijedan od gore navedenih metoda ne smijete primjenjivati ​​ukoliko tahikardiju prati jaka bol u prsima ili osjećaj nedostatka zraka. U ovakvim situacijama jedino rješenje je pozvati hitnu pomoć.

uspesnazena.com

61
AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

Malom novčanom investicijom ljudi dobivaju svog doživotnog kućnog energoterapeuta i prijatelja u nevolji.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

 

Prethodna objava23.-25.06. Otok Krk – EcoActive Fest
Slijedeća objavaMars u znaku Raka – stres i kratki fitilj: Kako će “Uzavreli lonac” utjecati na vas (oprez 3.7.)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.