Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Fascinantno je živjeti u ovom trenutku transformacije na planeti Zemlji. Jedan od najboljih pokazatelja promjena u ljudskoj svijesti prema višoj razini postojanja je suština Indigo osoba/djece.

atma.hr – 39

Ta djeca su različita od većine djece zbog načina na koji djeluju i zbog načina na koji se nose sa životom.

Indigo djeca su ovdje kako bi pokazala čovječanstvu kako živjeti u bezuvjetnoj ljubavi i kako usidriti više vibracijske energije u svijetu.

Nancy Ann Tappe, autorica knjige “Razumijevanje života kroz boje”, proučavala je polje aure označene kao polje indigo djece – njihovu indigo boju aure.

Aura je elektromagnetsko energetsko polje koje ljudsko tijelo nosi, a indigo boja pokazuje osobine majstora komunikacije, vrlo inteligentnih i intuitivnih osoba sa strašću za mirom i istinom.

Indigo djeca su uravnoteženi u srcu i glavi.

Liječnici imaju tendenciju reći da Indigo djeca ne postoje, a mnogoj Indigo djeci je pogrešno dijagnosticirana ADD i ADHD dijagnoza. Živjeti s društvenim pritiscima medicinskih dijagnoza samo je još jedan od današnjih izazova Indigo djece.

atma.hr – 75Karakteristike Indigo djece

 • Vrlo su intuitivni – znaju što je ispravno, sve ostalo je razorno za njihov sustav.
 • Osjetljivi su na hranu i mogu biti vrlo izbirljivi.
 • Mogu imati imaginarne prijatelje ili vidjeti duhove: “mrtve” ljude, vodiče, anđele, i / ili izvanzemaljska bića.
 • Vrlo su su osjetljivi na tuđe osjećaje, a ponekad upiju te energije i nose ih sa sobom. Skloniji su osjećati, a ne razmišljati većinu svog vremena.
 • Ova djeca imaju urođen otpor prema strogim pravilima i smjernicama te ih smatraju zastarjelim. Oni su ovdje u ovom trenutku kako bi donijeli energije potrebne za promjenu svijesti i zato se ne uklapaju u strogo razmišljanje lijevom stranom mozga. Imaju urođeno “znanje” i otpor prema neistinama.
 • Neka Indigo djeca imaju telepatske sposobnosti i mogu razgovarati s bićima u drugim dimenzijama.
 • Ova djeca nose vibracije harmonije i zato se ne osjećaju ugodno u današnjem kaotičnom  svijetu.
 • Oni imaju tendenciju da se protive druženju i vole provoditi vrijeme sami ili u izmišljenoj igri.
 • Indigo djeca ne razmišljaju linearno, već holografski što je odraz više inteligencije. Oni su “spojeni “sa svojim višim ja.
 • Fascinirani su biljkama, životinjama i kristalima i lako se povezuju s njima.
 • Indigo dijete se lako počne dosađivati i ponekad je nemirno ili previše uzbuđeno.

atma.hr – 39

Što možete učiniti kako bi podržali Indigo djecu?

Prepoznavanje osobina i postupaka Indigo djece, omogućiti će razumijevanje načina koji bi pomogao kako bi bili sretniji i opušteniji. Sljedeći su načini podržavanja Indigo djece:

 • Dopustite njihovu percipiranu ekscentričnost.
 • Gledajte ih duboko u oči sa razumijevanjem, „znanjem“ i bezuvjetnom ljubavlju. Recite im telepatski “hvala” i  sve je u redu.
 • Upoznajte ih s drugom indigo djecom ili psihički darovitom djecom. Ukoliko to nije moguće, osigurajte metafizičku i duhovnu okolinu i dopustite im kreativnost, kao što je slikarstvo, glazba, ples ili pisanje.
 • Dopustite da se prisjećaju prošlih života i da razgovaraju o značenju snova kao da je to normalan razgovor.
 •  Ne dopustite da uzmaju Ritalin i druge lijekove propisane protiv ADD ili ADHD (poremećaja hiperaktivnosti i deficita poremećaja pažnje / pozornosti s hiperaktivnošću). Ovi lijekovi ih sprječavaju u djelovanju i izražavanju onoga zbog čega su na prvom mjestu ovdje.
 • Hranite ih organski i pobrinite se da nisu izloženi kemikalijama, kao što su fluorid u vodi. Mnoga djeca su alergična na kemikalije u pesticidima koji se najčešće nalaze u hrani i vodi.
 • Zaštitite ih od oštrih ljudi ili agresivne djece i njegujte ljubavne odnose. Indigo dijete će pokazati što je u redu, a što nije. Obratite pozornost na one koji imaju posebno, čarobno vrijeme s vašim djetetom i potičite to druženje što je više moguće.
 • Televiziju držite isključenu većinu vremena zbog programiranja koje se odvija oštro i prebrzim tempom. Emisije o životinjama i prirodi mogu pomoći da ih smiri u situacijama velikog stresa.
 • Dopustite transmutaciju emocija kroz plakanje i smijeh. Ponekad će Indigo djeca plakati zbog kapi koja padne na šešir, naizgled bez razloga. Kad dijete bude dovoljno staro da razumije, korisno ga je naučiti kako se može zaštititi s mjehurom svjetlosti koji neće dopustiti tuđoj energiji da prodre u njihovo polje aure, što će im pomoći da ne budu pretjerano osjetljivi.
 • Usvojite novi način roditeljstva i školovanja. Ako je ikako moguće, pretjerano osjetljivu djecu treba školovati kod kuće i često su ta djeca buntovna jer ne žele biti u školi. Ako školovanje kod kuće nije opcija, budite aktivni u roditelj / učitelj odnosu, te ne prihvaćajte nametnute klasične standarde discipline.

atma.hr – 75Zapamtite – Indigo dijete izabralo je vas za svoje roditelje prije nego što se utjelovilo, a dogovor je napravljen da ih podržite u ovom trenutku, znajući da će donijeti energije potrebne za planetu u ovo vrijeme velike transformacije.

Međutim, samo zato što dijete ima karakteristike i osobine indigo djeteta ne znači da oni trebaju biti stavljeni na pijedestal iznad druge djece ili roditelja.

To jednostavno znači da oni imaju različite potrebe, više metafizičke i duhovne sposobnosti od većine djece, iako će većina djece također imati koristi od Indigo djeteta okruženju.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Cijena: 89,00 kn 80,10 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here