Ljubav kada je bezuvjetna, čini da se osjećate dobro u vezi sa sobom, podiže vas vibracijski i uvodi u mir. Sve ostalo je samo iluzija. Kako biste se oslobodili bilo koje forme ogorčenosti kojom ste do sada trovali svoje srce, vrijeme je za opraštanje.

atma.hr – 78
Kako otvoriti vrata ljubavi i privući najljepše osjećaje u svoj život? Svako zatvaranje vrata ljubavi je novo samoozljeđivanje. Stoga, da bi vam život bio u potpunosti ispunjen, odaberite voljeti, čak i ako to znači promijeniti definiciju ljubavi.

Ljubav kada je bezuvjetna, čini da se osjećate dobro u vezi sa sobom, podiže vas vibracijski i uvodi u mir. Sve ostalo je samo iluzija.

Kako biste se oslobodili bilo koje forme ogorčenosti kojom ste do sada trovali svoje srce, vrijeme je za opraštanje. Najprije, napišite sebi pismo opraštanja za sve situacije u kojima ste se osjećali krivim ili koje ste sebi zamjerili.

Što se više sjetite to bolje. Potom, isto učinite i za sve one koji su vas “povrijedili”. Pisma potom pokidajte i bacite. Oslobođeni ste!

Afirmacija:

Iz najuzvišenije forme ljubavi, biram sada oprostiti sebi i drugima za bilo koju formu nepravednosti koju sam proživjela.

Znam da svatko radi najbolje što može u datom trenutku, s dobrom namjerom, čak i kada ne izgleda tako.

Opraštanjem oslobađam sebe i sve druge upravo sada.

lovesensa

atma.hr – 78