Artwork by Daniel B. Holeman
Kako otvoriti vrata ljubavi i privući najljepše osjećaje u svoj život?

Svako zatvaranje vrata ljubavi je novo samoozljeđivanje. Stoga, da bi vam život bio u potpunosti ispunjen, odaberite voljeti, čak i ako to znači promijeniti definiciju ljubavi.

Ljubav kada je bezuvjetna, čini da se osjećate dobro u vezi sa sobom, podiže vas vibracijski i uvodi u mir. Sve ostalo je samo iluzija.

Kako biste se oslobodili bilo koje forme ogorčenosti kojom ste do sada trovali svoje srce, vrijeme je za opraštanje. Najprije, napišite sebi pismo opraštanja za sve situacije u kojima ste se osjećali krivim ili koje ste sebi zamjerili.

Što se više sjetite to bolje. Potom, isto učinite i za sve one koji su vas “povrijedili”. Pisma potom pokidajte i bacite. Oslobođeni ste!Afirmacija:

Iz najuzvišenije forme ljubavi, biram sada oprostiti sebi i drugima za bilo koju formu nepravednosti koju sam proživjela.

Znam da svatko radi najbolje što može u datom trenutku, s dobrom namjerom, čak i kada ne izgleda tako.

Opraštanjem oslobađam sebe i sve druge upravo sada.

lovesensa

Prethodna objavaMolitva koja će uvijek i svuda biti ODMAH uslišena
Slijedeća objava“Ako hoćeš u bilo čemu uspjeti, lijepo se obuci” – Evo zašto je ovo istinito
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.