Koliko puta vas je u životu bliska osoba naljutila i na pitanje – “Što je bilo?”, odgovorili ste sa slavnom rečenicom “Nije mi ništa”, a unutar sebe ste “gorili”. Na ovoj radionici bavit ćemo se upravo s tim “ništa”, točnije potisnutom ljutnjom, bijesom i mržnjom.


Preduvjet: Osnovni ThetaHealing tečaj
Gdje: Zagreb + ONLINE, Okićka 25, Theta Centar
Kada:  07.03.2023. od 18 do 22 sata
Snimke radionica dostupne svima koji upišu program!


Žene u pravilu imaju nešto više potisnute ljutnje, pa možda zato i češće koriste objašnjenje “Nije mi ništa”. To je zato što je ljutnja djevojčicama često bila zabranjena i smatrala se neženstvenom. Mnoge djevojčice su u trenucima ljutnje bile blokirane rečenicama – Ružna si kad se ljutiš. Što ti je? Daj se priberi. i sličnim varijacijama na temu. Naučile su ljutnju prikrivati tugom i sramom. Muškarci s druge strane često osjećaj tuge prikrivaju bijesom jer – Dečki ne plaču. Ne budi curica. Koji si ti papučar i sl.

Ispod ljutnje i bijesa gotovo u pravilu krije se duboka neiscjeljena bol. Tako potisnuti, ljutnja i bijes se pohranjuju u jetri, što uzrokuje brojne bolesti i poremećaje. Potisnuta mržnja, s druge strane, je glavni uzročnik različitih vrsta raka.

I tako ste možda naučili suzbijati te emocije u sebi dok ne “puknete” s vremena na vrijeme. S vremenom ste možda zbog toga razvili inat, možda apatiju, a možda ste si blokirali mogućnost da budete ispunjeni srećom i životnim veseljem.

Ako vam ponekad teško proživjeti i izraziti svoje emocije ljutnje, bijesa i mržnje, ili ste možda odlazite u drugu krajnost i one vas u trenutku potpuno obuzmu, ova radionica je baš za vas. Posebno ako osjećate da imate u sebi dosta potisnute ljutnje (što može rezultirati i problemima s jetrom i srčanim problemima) ili osjećate da se drugi često ljute na vas.

emocije ljutnja 1

U intimnoj i podržavajućoj zajednici theta praktičara, a uz energetsku podršku ThetaHealing učiteljice Beti Mihajlović naučit ćete:

 • kako i zašto nastaju energije ljutnje, bijesa i mržnje
 • koje emocije prikrivamo ljutnjom i bijesom
 • kako iscijeliti bol koja se nalazi ispod ljutnje
 • kako prepoznati potisnuti bijes, ljutnju i mržnju
 • zašto mržnju nasljeđujemo i dalje prenosimo generacijama
 • kako spoznati i živjeti vrline (višu svijest ovih emocija)
 • koje bolesti ove emocije uzrokuju i kako ih iscijeliti

Napravit ćemo moćne energetske vježbe:

 • Osvijestit ćete svoje blokade i vjerovanja (povezanih sa mržnjom, ljutnjom i bijesom) i počistiti ih kroz moćnu energiju grupe
 • Zatvorit ćete receptore za ove osjećaje u svojim stanicama kako više ne biste privlačili situacije u kojima se vi ljutite ili drugi na vas
 • Počistit ćete energije mržnje, ljutnje i bijesa iz stanica i organa u svome tijelu
 • Zatražit ćete i iscjeljenje svojih predaka (onoliko koliko budu spremni primiti)
 • Napravit ćete grupno iscjeljenje svih oštećenja na fizičkom nivou uzrokovanih ovim energijama
 • Energetski ćete se razvezati i odvojiti od ovih energija
 • Primit ćete instalacije za život u višim vibracijama

emocije ljutnja 2

Radionica “Zamjeranje, ljubomora i zavist” 3. dio je programa “Mala škola emocija″, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem.


Ako nemate završen Osnovni ThetaHealing tečaj i prijavite se na termin 08.03.-10.03.2024. (Zagreb i ONLINE). Više informacija o Osnovnom tečaju pronađite ovdje.


Svaka radionica unutar programa “Mala škola emocija” traje ukupno 4 sata (18:00 do 22:00 sata) i uključuje:

 • definiranje i raspoznavanje emocija koja su tema radionice
 • vježbe vezane uz konkretne emocije
 • otpuštanje i iscjeljivanje od trauma
 • testiranje liste blokirajućih uvjerenja
 • rad na vjerovanjima s kolegama theta praktičarima tijekom kojeg ćete izvući i razriješiti programe vezane za svaku od pojedinih emocija, te zamijeniti ih adekvatnim uvjerenjima, osjećajima i vrlinama
 • spuštanje instalacija vezanih uz konkretne emocije
 • grupno iscjeljivanje fizičkih posljedica konkretnih emocija
 • jednostavne svakodnevne zadatke za vježbanje prisutnosti i podizanje vibracija

Više o programu “Mala škola emocija” možete saznati ovdje.

Emocije kao poruke duše

Kako naša duša komunicira s nama kroz emocije pogledajte na uvodnom predavanju i meditaciji ThetaHealing učiteljica Nade Šegvić i Beti Mihajlović.

LINK: https://youtu.be/jJdHdr9i6Lw?si=E1z9cimTFaT_zXdv

CIJENA PROGRAMA

260 EUR za cijeli program
53 EUR za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 318 EUR.

Puno je bolje da prođete sve emocije cijelog programa jer ćete narasti kao osoba. Često se rješenje za naš život nalazi tamo gdje ga ne vidimo.

Ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji ga upišu. Snimke možete poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.06.2024. Ako se prijavite samo na jednu radionicu unutar programa, imat ćete pristup snimci samo toj radionici.

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Mala škola emocija” u tri rate. 
Obavezna prijava na program “Mala škola emocija” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

Prijavnica za Malu školu emocija