Napredni tečaj Samoozdravljenje i Dharma yoga s Kristijanom i Sandrom

I ove godine izabrali smo otok Silbu zbog toga što nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela kako bi omogućili rijetku egzotiku potpunog mira koja odlično odgovara yoga odmoru-povlačenju i stjecanju novih znanja. Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu, to je ekološki čist otok a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. Poznat je i kao otok kojeg vole umjetnici, pun je zanimljivih detalja a na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća. Šetnice i staze za duge šetnje su diljem otoka. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira sa prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće! Kroz intenzivan rad na sebi imat ćete dovoljno slobodnog vremena za opuštanje, uživanje u morskim radostima i ugodno druženje!

O programu / Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju.

samoozdravljenje i yoga silba yoga retrets 2024 kristijan kolega kakudmi das sandra petra pintaric

SAMOOZDRAVLJENJE “Praktična primjena samoiscjeljenja”
S Kristijanom vas očekuje cjeloviti i napredni tečaj Samoozdravljenje “Praktična primjena samoiscjeljenja”. To je lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Upoznat ćemo prirodu ljudskog uma i razloge zašto smo osobe kakve trenutno jesmo i može li se to na neki način promijeniti. Pravilnim razumijevanjem svoje sadašnje situacije pravilnije ćemo postupiti u budućnosti. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost. Svakodnevna jutarnja i večernja predavanja, radionica mantre i zvuka, iskustvo mantra meditacije, tehnike EFT – tapkanja i stimuliranja određenih energetskih točki te vegetarijanska radionica pripremanja i kuhanja hrane očekuje vas uz vodstvo Kristijana.

DHARMA YOGA
Sa Sandrom vas očekuje cjeloviti jutarnji program joge uz more s kojim se započinje dan i uključuje praksu asana – yoga položaji, pranayama – rad s pranom i dahom (tehnike disanja), kriye – tehnike pročišćenja, bandhe, mudre i yoga nidra – tehnike povlačenja, iscjeljujuću yoga nidra i duboko opuštanje te predavanja o najvažnijim pojmovima iz filozofije i psihologije yoge. Program joge je osmišljen da na njemu mogu sudjelovati svi koji žele bez obzira na prethodno iskustvo. Sandra će vas provesti kroz osnove yoga praksi prilagođeno svima uz malu školu yoge i osnovnih pojmova.

Retreat je idealan za one koji su željni rada na sebi kroz teoretska znanja filozofije i psihologije koje dolaze iz drevnih Veda kao potpuno praktično primjenjiva znanja. Na retreatu će se prolaziti neke od osnovnih i najvažnijih vedskih znanja, mantra meditacija, tehnika EFT i radionica vedske kuhinje.

silba yoga retrets 2024 otok silba

DNEVNI PROGRAM:

07:00-08:30 Cjelovita jutarnja praksa yoge uz more, Sandra
09:30-10:00 Doručak
10:00-11:30 Predavanje / radionica, Kristijan
11:30-14.00 Slobodno vrijeme
14:00-15:00 Ručak
15:00-18:45 Slobodno vrijeme
18:45-19:30 Yoga pranayama i meditacija, yoga nidra, lekcije znanja, Sandra
19:30-20:30 Predavanje, Kristijan
20:30… Večernji zalogaji, zalazak sunca

O učiteljima:
Kristijan Kolega (Kakudmi das) održava Seminare o Samoozdravljenju diljem hrvatske i susjednih zemalja kroz koje nesebično dijeli vedsko znanje i tehniku o Samoozdravljenju. Kristijan je vedski učitelj, iscjelitelj i glazbenik. Izučava Vede od rane mladosti (preko 25 godina), prošao je i kroz monaški život kako bi se bolje posvetio intenzivnom izučavanju vedske mudrosti i njene praktične primjene. Živio je desetak godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi i bio glazbenik/propovjednik (kirtan leader). Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema. Više o Kristijanu na linku: http://www.dharmayogazagreb.com/kristijan-kolega-kakudmi-das.html

Sandra Petra Pintarić je učiteljica joge s dugogodišnjim iskustvom koja uči jogu od najeminentnijih yoga učitelja današnjice od 2001.g. i redovno podučava preko 15 godina. Uz Sandru ćemo na Silbi najveći fokus posvetiti dahu, duhu i srcu, njihovom međuodnosu i zaranjanjem u dublje nivoe svjesnosti kroz yoga vježbe tijela, daha, opuštanja i meditacije. Osmislila je zanimljiv program kojem se može prilagoditi bilo koji čovjek bez obzira na dob, sposobnosti i iskustvo u yogi a da bude zanimljivo svima. Sandra će vas voditi kroz Dharma yogu, yoga položaje, tehnike disanja, duboko iscjeljujuće opuštanje, yoga nidru te tehnike pročišćenja i meditacije. Sandra je dugi niz godina voditeljica jednog od najpoznatijih yoga centara u Hrvatskoj, a uz to što svakodnevno podučava jogu, vodi školu yoge posljednjih 15 godina i imala je veliki broj raznih tečajeva i radionica diljem Hrvatske i po svijetu. Više o Sandri Petri na linku: http://www.dharmayogazagreb.com/sandra-petra-pintaric1.html

silba yoga retrets 2024 smjestaj

INFORMACIJE:
SMJEŠTAJ: Apartmani u samoj blizini mora.
HRANA: veganska, uključuje doručak razno voće, obilni ručak i večernji snack.
CIJENA: 850 EUR / POPUST za one koji su već bili na našem retreatu 750 EUR. Cijena uključuje 7 noćenja, svježi veganski obroci, cjelokupni program yoge i tečaj Samoozdravljenje.

silba yoga retrets 2024 vegan food

PRIJAVE SU U TIJEKU!

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Email: [email protected], telefon 0953567899
http://www.dharmayogazagreb.com/yoga-i-samoozdravljenje-retreat-na-silbi.html

www.dharmayogazagreb.com
www.samoozdravljenje.com