Ljubav je svugdje oko nas, ali bez da smo potpuno otvoreni i svjesni svega što nas okružuje, ona lako može proći pored nas, a da mi to niti ne primijetimo.

Tečaj Srodne duše je osmišljen kako bi vam pomogao pronaći i prepoznati svoju najkompatibilniju srodnu dušu ili unijeti više ljubavi i sklada u vaš postojeći odnos.

Kroz tečaj ćete se osloboditi podsvjesnih limitirajuća uvjerenja koja vas sprječavaju da ostvarite ljubavni odnos s kojim ste zadovoljni.

Raspored:

Subota 10:00-18:00
Nedjelja 10:00-18:00

Lokacija: Centar Create Your Life, Horvaćanska 31, Zagreb

Preduvjeti za pohađanje tečaja: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje

Više o tečaju i prijave preko linka:
>>Srodne duše 22-23.1.


Raspored ostalih tečajeva:

Osnovni DNK 4-6.2. online

Vi I Stvoritelj 19-20.2. online

Napredni DNK 4-6.3. online

Intuitvna antomija 18-3-8.4. online

ThetaHealing jedna od najbrže rastućih duhovnih tehnika s više od 600.000 praktičara širom svijeta

Želite naučiti osnove ove tehnike i samostalno je prakticirati OSNOVNI DNK tečaj 4-6.2. je odličan početak.

Sve tečajeve podučava Ivana Skoko, Master ThetaHealing učitelj.

Ivana Skoko nakon višegodišnjih edukacija od 2018. ima titulu ThetaHealing Certificate of Science što je najviši certifikat koji THiNK Institut u SAD-u dodjeljuje svojim ThetaHealing učiteljima.

Za sve upite možete se javite na [email protected]

Želite biti dio naše email zajednice?

OVDJE se prijavite i sudjelujte na besplatnim radionicama i meditacijama.


Što su rekli naši polaznici:

“Theta je prekrasna i moćna tehnika i začuđujuće je koliko se mnogo i brzo može njome postići. Prekrasan je dar koji je u moj život donio samo pozitivne stvari- život postaje bogatiji, jednostavniji i vedriji, ja se osjećam sigurnije. Ivana svojim toplim, vedrim i jednostavnim pristupom svakako pridonosi pozitivnom doživljaju.Toplo bih preporučila Theta tehniku svakome tko želi obogatiti svoj život i duhovni put.😍”

 Tajana

***

“Ivanu sam dozivjela kao posebno intuitivnu, profesionalnu, ali ujedno i dragu, simpatičnu i veselu. Theta iscjeljivanje je tehnika za koju je itekako potrebno imati učitelje koji će nesebično svoje znanje dati dalje i podrzati učenike. Ivana Skoko je jedna od njih. Rado je preporučujem. Pomogla mi je pogledati iza zavjesa. Tamo gdje nerado gledam ☺️”

Dijana