Promijeni svoj život, postani TAJLANDSKI MASER, otkrij svijet ove predivne terapeutske masaže koja spaja pozitivne efekte akupresure, yoge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih dijelova organizma, povećava se elastičnost tijela, stimulira se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Počinjemo u veljači 2021. Nastava se održava kroz 9 vikenda (subota i nedjelja), program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

TAJLANDSKA MASAZA 2Tajlandska masaža pomaže u raznim kroničnim problemima svakodnevice od našeg vrlo poznatog sjedilačkog načina života do raznih psiholoških stanja od anksioznosti do depresije. Najčešće problematike sa kojima se susreće Tajlandski maser su zasigurno one prouzrokovane užurbanim načinom života i premalo kretanja. (Išijatikus, diskus-hernija, anksioznost izazvana stresnim načinom života, sportske ozljede i istegnuća…).

Maser tajlandske masaže se ne postaje preko noći to je jednostavno poziv jer pružajući osobi blagodati naučenih tehnika ujedno radimo i na sebi. Maser tajlandske masaže se osposobljava tijekom čitavog života i stalno ulažu u svoje znanje i sposobnosti. Također unapređuje svoj kako unutarnji psihički tako i fizički aspekt života.

Rezultati su veća fleksibilnost tijela, smanjenje umora, ublažavanje posljedica stresa, opuštenije tijelo, bistrina uma i cjelokupna opuštenost organizma.

Program je koncipiran kroz 9 vikenda praktične nastave, gdje je glavna okosnica upravo što više učenja i vježbe, kako bi se stekla sigurnost i preciznost u radu.

Unutar svakog programa za naše polaznike pripremili smo i dodatne pogodnosti, a neke od njih su:

  • Isključivo rad u malim grupama kako bi se zadržao individualan pristup prema svakom polazniku,
  • Online edukacija iz komunikacijskih i prodajnih vještina, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaše klijente (naknadno šaljemo termine održavanje iste)
  • Konzultacije, ukoliko želite pokretati vlastiti posao, ili unaprijediti već postojeći mi Vam možemo u tome pomoći.
  • Pomoć kod zapošljavanja ukoliko odlučite da želite raditi u beauty industriji (surađujemo sa preko 150 poslodavaca u Regiji)

Voditeljica programa: Valentina Kraljev

Osim 19 godišnjeg iskustva bavljenja Tajlandskom masažom, ujedno je i Reiki majstor, sa poznavanjem tehnika Yumeiho masaže, bavi se još i Chi Nei Tsang “rad s energijom unutarnjih organa” (tehnika abdominalne masaže) i Tok-Sen tehnikom “skidanje energetskih linija.

U njenom nesebičnom dijeljenju i prenošenju znanja polaznicima smatra da je
najljepše vidjeti kada ljudi uče o sebi i otkriju spoj duha i tijela te prepoznaju svoj poziv u tehnici tajlandske masaže koja to sve objedinjuje.

Cijena školarine za program Maser trad. Tajlandske masaže:
*6.600,00 kn za jednokratno plaćanje
*7.760.00 kn za plaćanje na rate (Mogućnost plaćanja na rate; 12 rata Diners, Visa premium).

Kako bi zadržali individualan pristup prema svakom polazniku radi se u manjim grupama, stoga je broj polaznika ograničen (max 8). Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala

logo adrianus odsjaj NOVI


Učilište Adrianus
☎ 095 3091 613; 01/3091 613, [email protected]
www.adrianus.hr

Prijavite se ovdje za program Tajlandskog masera:

prijavi se