Promijeni svoj život, postani LIMFNI MASER, otkrij svijet ove predivne terapeutske masaže koja koristi vrlo lagani pritisak i duge, nježne ritmičke poteze za povećanje protoka limfe i smanjenje količine toksina u našem tijelu.

Počinjemo u veljači 2021. Škola traje 2 mjeseca, nastava se održava 2 puta tjedno od 17 do 21 h, program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka ona može i smanjiti vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa, pomoći kod zadržavanja vode u organizmu i olakšati simptome alergije te utjecati na smanjenje limfedema.

Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije, potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

LINFNA DRENAZA ADRIANUS 1🔹 Naši Limfni maseri učeći tehniku limfne drenaže, nauče kako ponovno uspostaviti normalan protok limfe, pomoći će vam poboljšati rad vašeg imunološkog sustava i potaknuti otpuštanje prirodnog otpada iz tijela.

Program je koncipiran kroz 2 mjeseca praktične nastave, gdje je glavna okosnica upravo što više učenja i vježbe, kako bi se stekla sigurnost i preciznost u radu.

Unutar svakog programa za naše polaznike pripremili smo i dodatne pogodnosti, a neke od njih su:

  • Isključivo rad u malim grupama kako bi se zadržao individualan pristup prema svakom polazniku,
  • Online edukacija iz komunikacijskih i prodajnih vještina, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaše klijente (naknadno šaljemo termine održavanje iste)
  • Konzultacije, ukoliko želite pokretati vlastiti posao, ili unaprijediti već postojeći mi Vam možemo u tome pomoći.
  • Pomoć kod zapošljavanja ukoliko odlučite da želite raditi u beauty industriji (surađujemo sa preko 150 poslodavaca u Regiji)

Voditeljica programa: Đurđica Kukina-Žvigač Mihalic, bacc. physioth

Kod predavanja i dijeljenja svog znanja voli pomoći ljudima u njihovoj samoizgradnji, „proširivanju horizonta“ i na taj način ostvarenju ciljeva. Objasniti im na interesantan i jednostavan način nešto što inače izgleda komplicirano i na taj način im pokazati kako treba razmišljati.

Svoje obrazovanje od srednjoškolskih dana posvetila je fizioterapiji pa tako i po završetku srednjoškolskog obrazovanja nastavljam se stručno usavršavati na Zdravstvenom veleučilištu kao viši fizioterapeut te se nastavlja kroz tečajeve,edukacije ,specijalizacije usavršavati različita područja fizioterapije do današnjeg dana. Tehnike koje još znam i primjenjuje u svom poslu su Neurodinamika, manualna fizioterapija po Kaltenborn/Evjenth konceptu, kinesio tape, yumeiho, cupping terapija, elektroterapija kavitacija, radiofrekvencija , vakum terapija.

Izuzetno joj je važno da studenti razumiju u cijelosti materiju koja im se predaje i da kada završi predavanje odu iz učionice sa dojmom da su nešto novo naučili što će moći primijeniti ne samo u poslovnom svijetu nego i u svakodnevnom životu.

Cijena školarine za program Limfni maser:
*5.950,00 kn za jednokratno plaćanje
*7.000.00 kn za plaćanje na rate (Mogućnost plaćanja na rate; 12 rata Diners, Visa premium).

Kako bi zadržali individualan pristup prema svakom polazniku radi se u manjim grupama, stoga je broj polaznika ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

logo adrianus odsjaj NOVI


Učilište Adrianus
☎ 095 3091 613; 01/3091 613, [email protected]
www.adrianus.hr

Prijavite se ovdje za program limfnog masera:

prijavi se