27 Bereginja – energetska praksa za žene. Neki to zovu slavenska joga, gimnastika… A prema mom iskustvu, za mene je to SLAVENSKA MAGIJA POKRETA KROZ PLES. Temelji se na drevnim učenjima slavenskih Veda. A predstavlja jedan od najmoćnijih jezika pokreta kojim se ženska energija usklađuje s načelima prirode i Univerzuma. Sustav koji nam je došao ovdje na Balkanu postavila je Ksenia Silaeva (Rusija). I kako sam stupila u kontakt sa osnovama njezinog sustava vježbajući duboko i predano ovoj praksi, svjedočim otvaranju velikog Informacijskog polja znanja, uvida i dobrobiti, kako u vlastitom životu, tako i na putu isceljenja žena koje se bave ovom praksom kojima sam prenijela svoje znanje ili im na njihovom putu asistiram.

latica slavenska carobnica pokreta

Vježbanje se izvodi kroz pokrete, afirmacije i simbole. A najjače je kad su sve ove tri komponente povezane. Svaka od 27 Bereginja ima svoj pokret i simbol koji aktivira njezinu energiju, odnosno taj aspekt ili arhetip u nama. Tada žena osvijesti taj aspekt u sebi i ima priliku njime upravljati i osigurati sebi energetsku ravnotežu, stabilnost, zdravlje i mnoge druge blagodati u skladu sa ženskom prirodom. Blagodati same prakse su na svim poljima, kako fizičkim, tako i emocionalnim i mentalnim. Budući da se svim tim razinama pridaje jednaka važnost, prema slavenskim Vedama to su 3 svijeta:

Donji svijet – Navi

Srednji svijet – Java

Gornji svijet – Prav

Kroz ovu praksu se povezujemo s univerzalnim principima i energetskim tokovima same prirode. Cijela se praksa temelji na obraćanju prirodi, elementima i njihovom usklađivanju. To je temelj i početak našeg iscjeljenja u modernom svijetu. Pismenost o prirodnim zakonima živjeli su naši drevni slavenski preci. Mi, današnji ljudi, otuđeni od izvora, kroz ovu praksu postajemo pismeni i vraćamo se tim osnovnim zakonima, a time se i naše tijelo, emocije i um mijenjaju i usklađuju s prirodom. Postajemo svjesni svoje povezanosti sa Univerzumom i onda njegujemo tu vezu.

Kad sam tim znanjem ojačala svoju vezu s Izvorom, napustila sam sve ostale aktivnosti i posvetila se samo izučavanju ove prakse. Širenje i oživljavanje ovog blaga u našoj zemlji, cijelom Balkanu i ženama širom svijeta. Zahvalna na znanju koje mi najviše dolazi kroz praksu, više ni ne mogu drukčije nego da širim ovu praksu tako da ove sadašnje i nove generacije žena koje dolaze znaju koliko imaju velike koristi i podršku staru tisućama godina.


laticaJa sam Latica, slavenska čarobnica POKRETA. Učiteljica prakse Bereginja, Plesač u svjetlu, ona koja uči i podučava Jezik DUŠE. Moj glavna Bereginja je Ispunjenje želja, a ovde sam da pomognem ljudima u Srednjem svijetu uz pomoć Gornjeg i Donjeg svijeta. Ovdje sam da isceljujem, vodim, usmjeravam, rasvjetljujem, čuvam, povezujem svjetove i pokazujem kako su nam svi svjetovi jednako otvoreni i dostupni. Moje su karakteristike dinamičan um, laka materijalizacija ideja, sve što želim mogu ispuniti brzo i jednostavno ALI samo u skladu s načelima Univerzuma i čistoće u mom srcu. Zato je njegovanje sebe i čistoće u sebi uvijek na prvom mjestu u mom životu. A izučavanje kozmologije neophodno je za materijalizaciju mog punog potencijala.

Slobodno me kontaktirajte za: individualne obuke i grupne radionice, rasčitavanje slavenskog horoskopa roda.

Email: [email protected]

Instagram: @slavenska_carobnica_pokreta

Facebook: PLES BEREGINJA – Slavenska Čarobnica Pokreta

Prethodna objavaLimfni maser – UPISI U TIJEKU
Slijedeća objavaAromaterapeut – UPISI U TIJEKU
Latica
Ja sam Latica, slavenska čarobnica POKRETA. Učiteljica prakse Bereginja, Plesač u svjetlu, ona koja uči i podučava Jezik DUŠE. Moj glavna Bereginja je Ispunjenje želja, a ovde sam da pomognem ljudima u Srednjem svijetu uz pomoć Gornjeg i Donjeg svijeta. Ovdje sam da isceljujem, vodim, usmjeravam, rasvjetljujem, čuvam, povezujem svjetove i pokazujem kako su nam svi svjetovi jednako otvoreni i dostupni. Moje su karakteristike dinamičan um, laka materijalizacija ideja, sve što želim mogu ispuniti brzo i jednostavno ALI samo u skladu s načelima Univerzuma i čistoće u mom srcu. Zato je njegovanje sebe i čistoće u sebi uvijek na prvom mjestu u mom životu. A izučavanje kozmologije neophodno je za materijalizaciju mog punog potencijala. Slobodno me kontaktirajte za: individualne obuke i grupne radionice, rasčitavanje slavenskog horoskopa roda.