„Weezy“ je obrt 21-godišnje djevojke iz Umaga. Lara, umjesto na platnu, slike radi na odjeći i obući. Ukratko, možete naručiti primjerice sliku svog kućnog ljubimca, omiljenog pjevača, zalaska sunca kojeg ste fotografirali ili možda sliku svoje obitelji na majici ili platnenoj torbici. Svaki rad je unikatan, rađen po dogovoru i po Vašoj žeji. Na odjevni predmet možete dodati i tekst po izboru. Ako nemate inspiracije, možete zajedno u porukama osmisliti ideju koja odgovara vašim željama i budžetu.

Svoj unikatan proizvod, za sebe ili kao poseban poklon dragoj osobi, možete naručiti putem Instagram ili Facebook profila „Weezy handmade“:

Instagram: https://www.instagram.com/weezy_handmadestuff/?hl=hr

Facebook: https://www.facebook.com/weezyhandmade

Weezy je nastao iz velike želje da se hobi i kreativnost pretvore u stalan posao koji dozvoljava da radiš ono u čemu si dobar, u čemu uživaš, što uveseljava druge, a u konačnici ti i plaća račune. Živjeti od nečega što voliš raditi, gledati rezultate i napredak svog posla te organizirati svojevoljno svoje radno vrijeme i mjesto je neprocjenjivo. Kupnjom od malih proizvođača postajete dio tog sna.

WEEZY 1 WEEZY 2 WEEZY 3 WEEZY 4 WEEZY 5