Sve što je stvarno želimo u životu je da se osjećamo dobro, da živimo život dok ga imamo. I to je u redu.

Uvijek će postojati poteškoće, okolnosti koje su izvan naše kontrole, emocije koje će nas preplavljivati ili nešto što zahtjeva naše vrijeme i pažnju. Ali ne smijemo čekati da se život uspori kako bi i mi usporili. Moramo zahtijevati od sebe samih da usporimo, da stvorimo male džepove radosti u našoj svakodnevnici.

Moramo pronaći sunce. Moramo se naučiti odmarati bez osjećaja krivnje zbog odmora. Tako je važno znati zbog čega se osjećate dobro, znati što je potrebno raditi svaki dan da biste se osjećali dobro.

atma.hr – 52
Moramo prestati zanemarivati sebe u težnji da uvijek moramo postići nešto više, konzumirati više, imati više i biti nezasitni. Moramo priznati da se život odvija sada, bez obzira primjećujemo li to uopće.

Ako ne odvojimo vrijeme iz užurbanog načina života kako bismo zastali i uživali u onome što jest – onda dan postaje tjedan, tjedan postaje mjesec, mjesec postaje godina, a godina se pretvori u cijeli život – propuštanja.

Obratite pažnju na svoj život. Budite živi za ono što je sada. Prestanite čekati da dođe nekakvo spasenje kako biste počeli živjeti.

Možda ste učinili dovoljno. Sada malo zastanite i uživajte neko vrijeme.

Jamie Varon

banner za stvari DRVO SRECE