Foto: pixabay.com

Samo najhrabriji se upućuju u to najdublje i najopasnije unutarnje putovanje, jer znaju da je sebe pobijediti najteže. Strah nas najbrže vuče dole, a razumijevanje i ljubav prema sebi najbrže – prema gore! Izaberite!

atma.hr – 52
Najkraći put do istinskog napretka u duhovnosti je da sjedneš sebe pred sebe i suočiš se sa svojim najvećim strahom i potom sa svim onim što ne želiš vidjeti kod sebe. Ako imaš takvu hrabrost, ništa ti neće stajati na putu i ti ćeš napredovati svjetlosnom brzinom.

Naime, duhovnost nije za kukavice niti za ljude bez muda. Samo najhrabriji se upućuju u to najdublje i najopasnije unutarnje putovanje, jer znaju da je sebe pobijediti najteže.

Zato, ako su vam dosadile silne tehnike, vježbe, afirmacije i sve drugo što radite, a vidite da nema baš puno napretka, ponavljam – idite “in medias res” (u srž stvari) i očistite svoje najveće blokade. Strah i neopraštanje su najčešće među njima.

Kad ispitate zašto se nečeg toliko bojite, tada ćete spoznati još jedno zrnce sebe i bit će vam jasniji vaši postupci.

Tako idući put u istoj ili sličnoj situaciji više nećete osjećati strah nego ćete imati samo – razumijevanje i čak samilost prema osobama u toj situaciji.

atma.hr – 52
A najveća dobrobit oslobađanja od našeg najvećeg straha jest to što ste time direktno podigli svoju vibraciju.

Strah nas najbrže vuče dole, a razumijevanje i ljubav prema sebi najbrže – prema gore!

Izaberite!

Zato, ako vam se ova tvrdnja svidjela, brzo sjedite i zapišite na papir svoj najveći strah. I potom ga ne puštajte dok ga ne riješite.

Sretno!

Utočište – Sanctuary