SVIJEST JE JEDINA STVARNOST.

Tvoj život i okolnosti u životu odraz su tvog stanja svijesti.

Ukoliko trenutno nisi zadovoljan/zadovoljna svojim životom ili misliš da može bolje, a nikako da se stvari pokrenu na bolje – uzrok trebaš tražiti u svojoj SVIJESTI.

Tvoj život manifestacija je svega onoga u što vjeruješ da je istina i svega na što pristaješ kao istinu. Ako želiš promijeniti svoj život potrebno je da kreneš od svoje svijesti.

Tvoja svijest je sve ono što MISLIŠ, ŽELIŠ i VOLIŠ i zato je bitno da najprije to preispitaš.

atma.hr – 52
Svatko od nas stvara svoju stvarnost.

Naše misli, riječi i djela izraz su našeg doživljaja stvarnosti i stoga je pogled na nju posve subjektivan. To se može objasniti primjerom u kojem više osoba gleda istu stvar, događaj ili situaciju, a pritom je svatko tumači na svoj način.

S obzirom da stalno primamo informacije od Univerzuma, način na koji filtriramo te informacije odredit će našu sudbinu i u tome se sretan čovjek razlikuje od nesretnog, bogataš od siromaha, zdrav od bolesnog.

Različiti životi ljudi = Različita razina svijesti

Glavna zabluda je UVJERENJE da postoje drugi (vanjski) uzroci osim vlastitog stanja svijesti i percepcije naše stvarnosti.

Objašnjenje životnih pojava i okolinosti u životu svakog pojedinca nalazi se u njegovom stanju svijesti. Kad bi čovjekova percepcija sebe i životnih okolnosti bila drugačija, tad bi sve u njegovom svijetu bilo drugačije.

atma.hr – 52
Samo promjenom svijesti – stvarnom promjenom koncepta sebe i životnih okolnosti – možemo izgraditi svoju novu realnost.

Samo ti to možeš promijeniti jer samo ti imaš mogućnost izbora svojih misli.

Uvijek imaš IZBOR – ostati u sadašnjem konceptu sebe ili SVJESNO KREIRATI svoju novu stvarnost.

Zapamti, SVIJEST JE JEDINA STVARNOST i od vitalne je važnosti da to razumiješ.

Sanja Vicić, energetski i astro terapeut
www.infinitely.hr