Izvor slike: deepvalley - stock.adobe.com

Neovisno o tome uređujete li cijeli svoj dom ili pak samo spavaću sobu i u potrazi ste za svježom dozom inspiracije, u nastavku smo vam pripremili nekoliko trenutačno najpopularnijih modela kreveta, zahvaljujući čemu ćete s lakoćom odabrati onaj koji će se savršeno uklopiti i u stil uređenja vašeg doma, ali i vaš osobni stil. Stoga, krenimo!

Boxspring kreveti

Popularni boxspring krevet s razlogom se nalazi na popisu modernih jer je riječ o modelu koji spaja moderan izgled, iznimnu udobnost zahvaljujući više slojeva madraca i prostor za pohranu, podijeljen u dva dijela, čija zapremnina ovisi o ukupnim dimenzijama kreveta. Neovisno o tome imate li nekoliko kompleta posteljine ili pak tražite mjesto u kojem ćete držati glomaznu zimsku odjeću, boxspring kreveti savršena su kombinacija koja će vam to pružiti, zajedno s udobnim mjestom za odmor.

Boxspring kreveti, poznati pod nazivom i kontinentalni kreveti, imaju mekano uzglavlje koje će odlično izgledati u vašoj spavaćoj sobi, ali vam i omogućiti neometan počinak. Isto tako, dostupni su u brojnim bojama i materijalima izrade, što će vam omogućiti da vrlo jednostavno pronađete onaj koji će vam idealno odgovarati. Ovi se kreveti zbog svoje iznimne udobnosti i luksuznog izgleda značajno razlikuju od svih drugih modela kreveta, a s lakoćom unose dašak modernosti u vašu spavaću sobu.

Drveni kreveti

Klasični modeli nikada ne izlaze iz mode, a neke su stvari s dobrim razlogom postale klasika. Naravno, riječ je o krevetima s drvenom konstrukcijom koja odiše toplinom, ali istovremeno i čvrstoćom. Kada su u pitanju dostupne dimenzije, tada su kreveti 80×200 cm vrlo popularni u drvenoj varijanti, ali lako ćete pronaći i sve druge dimenzije koje vam mogu odgovarati.

Drveni kreveti dostupni su u brojnim nijansama drveta, od sasvim svijetlih, gotovo bijelih tonova, do bež, ali i tamnih. Zahvaljujući ovome, pronalazak nijanse drveta koja će vam savršeno odgovarati bit će jednostavniji nego ikad prije!

Metalni kreveti

Ljubiteljima romantičnog uređenja doma najviše će se sigurno svidjeti metalni kreveti. Ovi čvrsti, ali istovremeno elegantni modeli unijet će dašak romantičnosti u svaku prostoriju. Dostupni su u različitim dimenzijama, od onih jednostrukih do bračnih, kao i u brojnim bojama poput bijele i crne, a zahvaljujući čemu ćete lako pronaći onu koja vam se najviše sviđa.