Ako osjećate da se s vašom vitalnom energijom nešto nepovoljno događa, da se brže umarate, lošije spavate, imate možda probavne tegobe, vaš imunološki sustav više nije sigurna brana za razna virusna, gljivična ili bakterijska oboljenja, vaša koža više nije sjajna pa čak i ako nemate konkretnu medicinsku dijagnozu… bilo bi poželjno napraviti detoksikaciju.

Detoksikacija je danas nužna i postaje sve nužnija kao pomoć i podrška našem organizmu. Neovisno da li smo zdravi ili bolesni, kontinuirano smo izloženi raznim oblicima stresa koji kompromitira naše zdravlje na brojne neugodne i često opasne načine. Detoksikacija će značajno smanjiti takvu štetu i pomoći organizmu u njegovoj samoregulaciji.

Na koji način i u kojim slučajevima terapija medicinskim PANACEO zeolitom doprinosi zdravlju i kvaliteti života?

panaceo 100 postoMedicinski Panaceo zeolit, osim što je jedinstveni 100% prirodni detoksikator, ima višestruki pozitivni učinak na ljudsko zdravlje. Apsorbira se u krvi i probavnom traktu, a kao posljedica smanjuje se količina teških metala i svih drugih organskih i anorganskih toksina pohranjenih u tijelu, koji kompromitiraju naš organizam i njegov imunološki sustav.

Kao posljedica detoksikacije i znanstveno klinički dokazanih pozitivnih doprinosa na brojne vitalne organe i funkcije ljudskog organizma, unapređuje se memorija, razina energije, libido, nestaju problemi kože, poboljšava se probava, kvaliteta kostiju, psihofizičko stanje i općenito kvaliteta života. 

Opravdano je  koristiti medicinski Panaceo zeolit za detoksikaciju svih kategorija ljudi, djece, odraslih, starijih, zdravih i bolesnih ljudi, čak tijekom trudnoće, dojenja, a u interesu je zdravlja majke i djeteta.

Uzimanje medicinskog zeolita neutralizira negativne nuspojave farmakološke terapije, uključujući sve vrste i oblike cijepljenja, kemo i radioterapiju, terapiju kortioksteroidima i druge zahtjevne farmakološke terapije, koje uza sve svoje pozitivne učinke nažalost često imaju i negativne nuspojave, jer se nužni aditivi, konzervansi i pojedini dijelovi lijeka ne mogu spontano izlučiti iz tijela, već ostaju zarobljeni u tijelu, kompromitiraju imunološki sustav i dapače mogu izazvati brojne neugodne nuspojave pa i teža oboljenja.

Suvremena medicina danas preporuča svim ljudima današnjice redovnu detoksikaciju organizma, najmanje jednom do dva puta godišnje. Pušači i osobe koje su profesionalno ili iz drugih razloga izložene toksinima trebali bi detox terapiju provoditi i češće, ili čak kontinuirano.

Detoksikacija poboljšava i podržava prirodni obrambeni sistem, čisti krv, posebno jetru koja je najodgovorniji organ za eliminaciju toksina, ali i druge organe odgovorne za detoksikaciju organizma.

Medicinski zeolit na staničnoj razini otpušta hranjive sastojke i esencijalne minerale te tako remineralizira i hrani organizam.

Adsorbira višak kiseline čime djeluje na alkalizaciju organizma i prevenciju bolesti kiselog okruženja – kandidazu, giht, reumatoidni artritis, probavne tegobe, akutne i kronične upale crijeva. Kiseli pH krvi stvara preduvjet za rak pa na tom principu zeolit ima znanstveno dokazani mehanizam prirodnog citostatika s antitumorskim i antimetastatskim efektima. Također uravnotežuje imunološki sustav i ima svojstvo imunomodulatora.

Medicinski zeolit sprečava replikaciju virusa, jer oduzima pozivne supstance bez kojih se virus ne može replicirati. To objašnjava zašto zeolit blokira razvoj virusnih infekcija i kako se korisno može primjenjivati i sada, u vremenu virusne pandemije.

Medicinski zeolit adsorbira višak glukoze te prevenira diabetes melitus i komplikacije diabetesa.

Učinkovita je suportivna terapija kod osteoporoze i cijeljenja kostiju te je temeljem pozitivnih rezultata provedene kliničke studije u postupku registracija lijeka za osteoporozu.

Tradicionalno se koristi u dermatologiji, kod svih oštećenja kože i sluznice, za cijeljenje rana i opekotina, za zaustavljanje krvarenja, ali i kod svih kožnih problema i bolesti, od akni, rosacee, atopijskog dermatitisa, psorijaze i drugih kožnih bolesti te alergijskih iritacija i problema, do uspješne primjene u kozmetici za svježi i mladenački izgled kože.

Medicinski zeolit se koristi kod bolesti usne šupljine i paradentozu, te za otklanjanje probavnih tegoba i dijareje, kod gastroenteroloških i funkcionalnih oboljenja crijeva, kod jetrenih, kardiovaskularnih i respiratornih poremećaja.

PANACEO MEDICINSKI ZEOLIT JE PRIRODNI DETOKSIKATOR S BROJNIM POZITIVNIM UČINCIMA NA LJUDSKO ZDRAVLJE, I UJEDNO JEDINI LEGALNI MEDICINSKI ZEOLIT ZA HUMANU UPOTREBU NA HRVATSKOM TRŽIŠTU, GARANTIRANO I 100% SIGURAN ZA ZDRAVLJE ODRASLIH I DJECE, REGISTRIRAN NA HALMED-u.

Više na stranicama www.panaceo.hr

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr