Kako krenuti u izbacivanje krame iz svog životnog prostora, a koja blokira vašu životnu energiju?

Pod pojmom krama se ne misli samo na krupne komade starog namještaja, već i na najmanje sitnice koje vam više ne služe i koje zapravo predstavljaju energetski i emotivni uteg.

Najteže je započeti! Stoga nije ni mudro postaviti si odmah velike ciljeve… neka za početak to bude samo jedna ladica… ili inbox od starih e-mailova i poruka.

Kad jednom krenete s malim stvarima, ponijet će vas jer ćete osjetiti lakoću nakon čistke! Iskoristite energiju nadolazećeg proljeća, kada instinktivno osjećamo potrebu da pospremimo stan ili kuću i napravimo generalku.

Članak u kojem sam detaljno opisao što je sve krama, što vam loše može činiti u životu i kako sami možete provesti taj postupak, pročitajte ovdje:

https://artbp.files.wordpress.com/2019/08/ciscenje-krame-iz-svog-zivotnog-prostora.pdf

A pogledajte i video na istu temu:

Boris Pecigoš

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

Kontakt

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)