Zvukoterapija može biti nježna, profinjena i suptilna, ali i veoma moćna te prodorna metoda koja nas momentalno i sigurno dovodi u suzvučje s nama samima, sa svim bićima na zemlji i sa vibracijom čitavog postojanja – apsoluta.

U zvučnom tretmanu koriste se terapijske zvučne zvečke i bubnjevi, zvona i zdjele intuitivnim i individualnim slijedom, prema stanju osobe i kombinacijama koje djeluju na cijeli frekvencijski spektar energetskog polja osobe.

Zvučne vibracije, bogate nadtonovima, prenose se na vibracijsko polje osobe i stvaraju senzacije i taj zvuk uz rad energetskih terapeuta iscjeljuje traumu i uklanjaju problem, blokadu – energetsku nakupinu ili bolest.

Odličan prijenos zvučnih vibracija moguć je upravo jer se većina našeg tijela sastoji od tekućine. Vibracije prirodnih i ručno izrađenih instrumenata najčešće se nesmetano šire tijelom i prodiru u sva tjelesna tkiva (kožu, mekana tkiva, mišiće, kosti, ligamente, zglobove, fasciju, krvožilni sustav, limfne žlijezde) čak i ona koja su nedostupna klasičnoj ručnoj masaži.

Mi u Centru svjesnosti tretman zvukom provodimo nad jednom ili dvije osobe istovremeno. Osoba leži u relax fotelji u udobnom položaju, a tretman se provodi držanjem pozornosti nad osobom i cjelokupnim energetskim poljem, gdje se odvija čišćenje i iscjeljivanje na svim razinama postojanja.

Nakon terapijskog zvuka slijedi duboka i oslobađajuća tišina koja resetira um i mentalne programe uz prethodno odrađeni razgovor s osobom uz korištenje određenih energetskih tehnika i vježbi kojima je svrha iscijeliti našu sveukupnost (svijest i podsvijest).

“Centar svjesnosti”
Ita Štefanek i Branimir Stojanović
Energetsko duhovni terapeuti
FB: https://www.facebook.com/centarsvjesnosti
Mob: 095 322 61 00
E-mail: [email protected]