Art: Adam Scott Miller

Poruka današnjeg dana je “otvorenost za božansko znanje”.

Vjeruje se da su vedski rišiji – mudraci poznavali tajnu pripravljanja božanskog nektara ili Some. Iako neki smatraju da se radi o posebnoj biljci, postoje naznake da je Soma zapravo proizvod ljudskog tijela.

atma.hr – 52
Kad je um u višem stanju svijesti, tijelo stvara vrlo male količine određene tvari da bi pomoglo održavanju tog stanja. Na taj način se Soma poistovjećuje s unutarnjom širinom, razumijevanjem istine i otvorenošću za nju. Otvorenost znači da smo sposobni primiti istinu. Cijelo naše biće je otvoreno i predajemo se struji božanskog znanja.

Otvorenost može ponekad izgledati kao naivnost, ali to uopće nije tako.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige tajna 5 elemenata
Prethodna objavaAko imate partnera s OVIM osobinama – nemojte dopustiti da ga izgubite!
Slijedeća objavaPANACEO BASIC DETOX PLUS – proljetno čišćenje organizma
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.