Ne osjećaš se dobro i ne znaš koji je sljedeći korak?
Zaboravio/la si što je moć i kada si se posljednji puta osjećao/la živim i snažnim?
Samopouzdanje ti je nisko, a kreativnost je zaboravljena negdje u prošlosti?
Više ne znaš tko si od silnih obveza i tempa društva u kojem živimo?
Ne voliš svoj posao, ali ne vidiš koja je alternativa?
Želiš odmor u prirodi i odmak od svega te napokon čuti svoj glas?
Trebaš sigurno mjesto i nekog tko te razumije?

Sve to i još puno više otkrivamo uskoro na predivnom vikend retreat-u u prirodi, u divnoj kućici uz šumu. Proljeće je godišnje doba novih početaka – sada nas i priroda podržava da okrenemo novo poglavlje u životu.
Krug podrške te čeka – još samo 7 dana do početka!

Uz pjev ptica, žubor potoka, šum vjetra, snagu Zemlje, tišinu misli, zdravu i finu hranu te miris cimeta i tople čokolade, najlakše je čuti svoj glas.

Još kad se to odvija u moćnome krugu snažne podrške i razumijevanja te nježno i prisutno vodstvo voditeljice, sva čuda su moguća i sva se vrata otvaraju. Ponekad nam samo treba prijatelj da nam pruži ruku i bude tu, da nas razumije i voli, da nas podrži na našem putu, jer jedino mi i nitko osim nas nema snagu za promijeniti naš život. Spas uvijek dolazi iznutra, a na sigurnom mjestu.

Cijena retreata: 222 EUR (Uključuje smještaj, obroke i program retreata)
Početak: Petak, 12.05. 18:00 h, kuća u prirodi (točna lokacija šalje se svim sudionicima).
Završetak: Nedjelja, 14.05. 12:00 h

Prijave / Više informacija:
Senka – 097 649 65 23

Požuri i prijavi se, dok nisu sva mjesta popunjena! Prijave do 10.05.
Last minute – Posljednja 2 mjesta 50% popusta na cijenu. Život mijenjamo upravo sada dok čitamo ovo.

Kratki program:

12.05.2023. (petak): Dolazak u 18:00h, otvaranje ženskog kruga, zajedničke prakse i vođene vježbice, otvaranje kreativnog kanala, večera, meditacija i uzemljenje

13.05.2023. (subota): meditacija, vježbice u prirodi, doručak, vođeni procesi (individualni i grupni) uz podršku kruga, ručak, žensko čarobno poslijepodne uz već probuđenu kreativnu energiju, šetnja i vježbice u prirodi, vođena meditacija, masaža u parovima, večera, otpuštanje podsvjesnih blokada na nježan način, spajanje sa svojim srcem, pjesma

14.05.2023. (nedjelja): meditacija, nježni vođeni procesi osvještavanja i uvida, plan za sljedeći korak, doručak, zajedničko zatvaranje retreata uz pjesmu, odlazak kući

Sve vježbe uvijek su prilagođene svim sudionicima, bez obzira na dob i spol. Detalji neka ostanu iznenađenje koje će se otkrivati po putu.

Najveća vrlina čovjeka je možda radoznalost, a najbolje vrijeme za napraviti promjenu je SADA – sutra nam nitko ne može obećati!

Voditeljica retreata, Senka Silov, certificirana je učiteljica yoge, koja slijedi svoj put i inspirira i pomaže drugima pogledati u sebe i pronaći svoj put te se osnažiti za napraviti korake ka njemu. Inspirirana je majkom Prirodom – najvećom životnom učiteljicom, ljubavlju i svime što je ljudsko. Njezin je moto: I’m every woman – it’s all in me!
Smatra da iscjeljenje i balans ženske i muške energije jedini mogu donijeti mir ovome svijetu: “Together we rise – divided we fall!”

Hodajući Camino de Santiago, boraveći na Vipassana meditaciji te prolazeći kroz Školu svjesnog življenja i dugogodišnje radionice makrobiotičkog kuhanja, iskristalizirao se njezin životni poziv. Kada je prvi puta prehodala Premužićevu stazu Velebita, znala je da je njezin put malo drugačiji od uobičajenog.

Iza Senke je dugogodišnji rad na sebi, brojni treninzi, radionice I škole samorazvoja, u Hrvatskoj I inozemstvu. Proputovala je više od 30 zemalja svijeta, upijajući sva znanja i iskustva koja ju i danas nadahnjuju da se razvija, uvijek u zahvalnosti i poniznosti prema Životu. Otkrila je da raj nije na Havajima nego u vlastitom srcu, da mir nije pod Himalajama nego u našoj glavi, da najljepše more nije na Baliju nego u vlastitoj zemlji, da kada napraviš prvi korak i usudiš se, Bog te uvijek dočeka s druge strane i pokaže ti sljedeći.

Neki od utisaka s prošlog retreata:

“Kada vanjski svijet postane preglasan, a u vama vrište nemiri, dileme, konflikti, inhibicije, neprorađene traume ili imate potrebu rasti i prerasti prethodnog sebe – treba iskorak. Udaljavanje daje novu perspektivu, snagu i nadasve ljubav da nastavimo najbolje što možemo sa sobom i drugima. Tri dana u mudrom i toplom okrilju Senke, koja raznovrsnim načinom potiče procese iscjeljenja i susreta sa sobom, vrijedno je svake sekunde. I dalje ih živim. Ugoda žive hrane za stolom s dragim ljudima. Priroda, miris šume, zagrljaj stabla, zvukovi plesa, pronađena poruka nebesa, snaga kruga, simbol životinje, ljubav… Introspektivno, iscjeljujuće i inspirativno.” Višnja

“Pomoć, podrška, sigurno mjesto na putu koji te vodi bliže k sebi, kroz iskustvo povezivanja s prirodom, svojim kreativnim sposobnostima, ženskom energijom u sebi i drugim ženama, i svuda oko tebe gdje god ona počiva u bilo kojem obliku…. Prepoznavanje njenog mira, oblika, finoće, senzibiliteta u svakodnevnim jednostavnim stvarima od hrane, odjeće do izražavanja nje kroz neki oblik umjetnosti, sklonosti izražavanja sebe i uživanja u svemu tome što je i bit ženskog…. Umjetnost primanja…” Sandra

“Moram priznati da nisam znala što očekivati od mini retreata Moć ženske energije. Znala sam da sam umorna, da mi treba odmak od svakodnevnice i da sam u procesu donošenja važne odluke za život. Već prve večeri kad smo se svi okupili i kad nam je Senka djelomično otkrila što ćemo raditi, znala sam da sam na pravom mjestu. Ne bi htjela previše otkrivati o sadržaju retreata jer smatram da ćete više koristi imati ako ne znate što vas točno čeka. Samo se prepustite Senkinom vodstvu i inuticiji, zaronite ponovno u svoju moć. Svakome kome treba vrijeme za sebe, povlačenje u sebe ili podrška u donošenju važnih odluka, preporučila bih ovaj retreat.” D.Z.

“Super povezujuće iskustvo sa samom sobom i ostalim ženama. Senka je opuštena i zrači povjerenjem, prekrasan vikend.” Ana

*Ukoliko postoji velika želja za retreatom, a financije su ograničene, javite se i popričat ćemo i vidjeti što se može učiniti.

MASTERING OTHERS IS STRENGTH. MASTERING YOURSELF IS TRUE POWER.” Lao Tzu

Dizajn bannera: Andreja Hotko Pavić

pexels 8734652

pexels marta dzedyshko 2775843

pexels irina iriser 2781760

pexels federico grosso cabure films 10057415