Po završetku tečaja dobit ćete potvrdu da ste uspješno savladali program “Karmičke astrologije”, “Medicinske i holističke astrologije” ili “Sinastrije” u trajanju od dva mjeseca

“Karmička astrologija”, “Medicinska i holistička astrologija” i “Ljubavna astrologija”, dvomjesečni su tečajevi koji se održavaju online putem aplikacije Zoom, samo jednom godišnje, a vodi ih profesionalna astrologinja Dunja Fućak.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE…..

Prošli životi

Svi ponekad imamo osjećaj kao da smo neke situacije već proživjeli. To nas zna jako zbuniti. Razumijevanje horoskopa može nam dati odgovore koje tražimo vezano uz svoju karmu, kao i uz to tko smo bili u prošlom životu.
”Karmička astrologija” najpopularniji je astrološki tečaj, pa ne čudi da se zbog velikog broja polaznika održava u dvije grupe. Slobodnih mjesta ima još u grupi koja s edukacijom počinje u ponedjeljak, 3. srpnja u 19 sati.
Kakvu karmu imamo? Što trebamo naučiti? Tko smo bili u prošlom životu? Kad smo zadnji put živjeli? Kako možemo iskoristiti svoja dosadašnja iskustva da bismo ispunili svoju karmu? Imamo li karmu s članovima obitelji ili s partnerom, sve su to pitanja na koja će odgovore dobiti polaznici tečaja.
Tečaj pruža uvid u probleme i moguće načine kako ih prevladati, razumijevanje zašto se nešto zbiva i kako ono što se događa doprinosi razvoju duše, a može pomoći i u otkrivanju svrhe životnog puta.
Polaznici će naučiti kako se radi karmička analiza uz pomoć natalne karte, otkrivanje prošlih života, kako odrediti svrhu i put duše, sjećanje na prošle živote kroz astrologiju.

Zdravlje i osjećaji

Na ljetnom online tečaju ”Medicinske i holističke astrologije”, koji počinje u srijedu, 5. srpnja 2023. u 19 sati, saznat ćete kako biljke i njihove planetarne moći utječu na zdravlje i osjećaje. Naučit ćete kako primijeniti postojeće astrološko znanje na vrlo praktičan način, koristeći natalne karte kako biste stekli dublje razumijevanje zdravstvenih problema i utjecali na odabir bilja, kristala i rituala čišćenja.
Medicinska astrologija je drevna grana astrologije koja se uglavnom temelji na povezanosti različitih dijelova tijela i bolesti s prirodom, Suncem, Mjesecom, planetima i dvanaest astroloških znakova. Kroz razumijevanje sustava povezanih sa svakom planetom, ovaj online tečaj naučit će vas više o sebi i pružiti vam dublji uvid u razumijevanje različitih tipova osobnosti. Pritom ćete steći znanje na koji način sebi i drugima možete pomoći.
Korištenje biljnih lijekova, hrane, čišćenja prostora, rituala, može se primijeniti pomoću vladavina i asocijacija u medicinskoj astrologiji. To će vam dati dodatni uvid u to koji tretman ili hrana mogu biti korisni, ovisno o vašoj natalnoj karti.
Ono što treba naglasiti je da nijedna informacija vezana uz ovaj tečaj nikada ne smije zamijeniti odgovarajuću medicinsku dijagnozu i liječenje. Tečaj služi za svakodnevno poboljšanje zdravlja i dobrobit.

Ljubavna astrologija

Kakvog partnera netko privlači i zašto? Zašto s jednom osobom možete živjeti lako, a s drugom ne? Kako vam astrologija može otkriti kada je privlačnost uzajamna te jesu li dvije osobe kompatibilne ili ne? Što je “kozmički brak” i kako znati jeste li sa srodnom dušom?
Mnogi od nas upoznati su s proučavanjem kompatibilnosti sunčevih znakova. Neki će pitati, na primjer, “slaže li se Lav sa Škorpionom”? Iako ove usporedbe imaju određenu vrijednost, vrlo su općenite. Mnogi su čimbenici uključeni u procjenu kompatibilnosti dvoje ljudi.
Odgovore na ta pitanja možemo dobiti uz pomoć “Ljubavne astrologije / Sinastrija”. Ovaj napredni tečaj od osam lekcija bavit će se vašim osobnim odnosima, a počinje u četvrtak, 6. srpnja 2023. u 19 sati.
Radit ćete dvije natalne karte: svoju natalnu kartu i natalnu kartu druge osobe po vašem izboru. To može biti vaš dečko/djevojka, suprug, supruga, majka, otac, dijete itd.
Bolje poznavanje sebe, koje ćete postići ovim tečajem, također će vam pomoći da saznate tko može najbolje podržati vaš rast, kao i donijeti uzbuđenje i ispunjenje na fizičkoj/seksualnoj, emocionalnoj, psihološkoj i duhovnoj razini.

Tko može sudjelovati?

Tečajevi su namijenjeni osobama koje znaju osnove astrologije i žele usavršiti svoje znanje. Za sudjelovanje na tečaju potreban vam je internet, aplikacija Zoom, a nakon svakog predavanja dobit ćete snimku i skriptu. U slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku ćete dobiti na vaš e-mail.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE…

Ako ste zainteresirani za daljnju edukaciju, možete se prijaviti ili dobiti više informacija mailom na [email protected] ili pozivom na 098351645.

Po završetku tečaja dobit ćete potvrdu da ste uspješno savladali program “Karmičke astrologije”, “Medicinske i holističke astrologije” ili “Sinastrije” u trajanju od dva mjeseca.

Dunja Fućak profesionalno se bavi astrologijom 30 godina. Trenutno živi u Hrvatskoj, ali ima klijente iz cijeloga svijeta. Od 2007. godine redovno vodi astro školu, a povremeno i seminare iz raznih područja astrologije, dok se u doba Urana u Biku tečajevi i radionice održavaju online. Iako je završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla je u radu s klijentima.


Web stranica: Astrologijaonline.com
Instagram: @astrologijaonline
Facebook: @astrologijaDunjaFucak
Kontakt:  [email protected], tel: 098351645.

Prijavnica za Astrološke tečajeve….