Foto: pixabay.com

Kroz seksualnost i dodir doživljavamo fizičku razinu ljubavi koja nas vodi do osjećaja emocionalne razine, a onda i racionalno spoznajemo da je djelovanje prema ljubavi ono što predstavlja i naš cilj. Ako fizička razina nije dobro shvaćena, onda ona postaje toksična i razarajuća, onda emocionalna razina ne može biti shvaćena, a racionalna razina nema mogućnosti da usmjeri volju prema djelovanju u ljubavi.

atma.hr – 78
Jedino zbog čega se sve događa oko nas jest ljubav, a karma je sve ono što se događa da bismo se vratili ljubavi. Kako bismo to shvatili, najbolje je da pokažemo primjerom…

Marina je u prošloj inkarnaciji imala neobavezne veze i u ovom životu su joj dolazili upravo oni muškarci koje je povrijedila. Zaljubljivala se u muškarce koji su preferirali neobavezne veze, govorila im je da nema ništa loše u neobaveznim vezama, ali ju je u ovom životu to jako ljutilo.

Govorila je da nema puno sreće s muškarcima.

Što je u ovom slučaju karma ili nesvjesno htjelo reći Marini?

To je najvažnije pitanje koje možete postaviti ukoliko želite rješenje ljubavnog odnosa.

Karma nas uči da spojimo fizičku, emocionalnu i mentalnu razinu. Ljubav se događa na sve tri razine.

Kroz seksualnost i dodir doživljavamo fizičku razinu ljubavi koja nas vodi do osjećaja emocionalne razine, a onda i racionalno spoznajemo da je djelovanje prema ljubavi ono što predstavlja i naš cilj.

Ako fizička razina nije dobro shvaćena, odnosno ako seksualnost shvatimo krivo, a to se događa 90 posto ljudi, onda ona postaje toksična i razarajuća, onda emocionalna razina ne može biti shvaćena, a racionalna razina nema mogućnosti da usmjeri volju prema djelovanju u ljubavi.

atma.hr – 39

Marina je seksualnost doživjela površno, a takva seksualnost je pravilo današnjeg života, gdje pritom razbijamo emocionalnu strukturu i mogućnost da partnera doživimo intimno u ljubavi. Tada se razvija predanost.

Nakon toga možemo prijeći na višu razinu, a to je kreativnost koju onda usmjerujemo na ljubav prema čovječanstvu i tu se događa širenje duše.

Čak je znanost dokazala i danas se taj princip primjenjuje u poduzetništvu, da ono što emocionalno šaljemo u svijet, takve ljude i okolinu privlačimo. Kakav bi to bio svemir, Bog ili energija da kaže: Marina, imaš ovaj život i nemoj ga upropaštavati?

Možemo li osjetiti suosjećanje ako nam netko nešto naređuje? Dakle, mi smo donijeli svoja djela i informacije iz prošlog života, a ono što je važno jest kako se odnosimo s tim informacijama.

Ako je Marina dobila iskustvo koje joj se ne sviđa, odnosno imala je iskustva u kojima je banalizirala seksualnost i njenu stvarnu moć, pošto je seksualnost ili kundalini najveća transformirajuća energija po pitanju ljubavi, jasno je da ego sa svojom ljušturom i praznim razmišljanjem nije imao za ponuditi nikakav smisleni odgovor jer njega ne zanima smisao već slijepi užitak bez obzira koliko je razarajući.

atma.hr – 78
Stoga, kada je Marina pogledala naličje svog shvaćanja, jasno je bilo da se iza tih privlačenja skrivao krivi pogled u kojem je osjetila bol predrasuda i bila je u mogućnosti odbaciti takve obrasce kroz rad gdje je pronašla točku i samu bit, a to je davanje koje je sada usmjereno na partnera koji razumije i isto tako daje poštovanje koje joj daje platformu da bude voljenja kao cjelina sa svojim manama, gdje je tek sada shvatila mogućnosti seksualnosti i otvaranja srčane čakre.

Karma može biti lijek, ali potrebno je pripremiti um i tijelo kroz meditaciju, te odnose s partnerom i ljudima kako bi to iskustvo bilo jasno, a ono najvažnije primijenjeno jer duhovnost se lako materijalizira ako postoji spoznaja. Svaki pravi tragalac zna tu istinu.

Nikola Žuvela, vedski-jyotish.net

86 NIKOLA ŽUVELA

Knjige autora: Nikola Žuvela4 KOMENTARA

  1. Ljep pozdrav g.Nikola
    interesira me kakvu karmu nosi moj život i kako rješiti neke situacije u kojima se nalazim
    unaprijed Vam velika hvala .

  2. Dobra vecer! Htjela bi doznati svoju karmu i svrhu ovoga zivota.Koje podatke vam moram poslati i sve ostale informacije mi mozete poslati na mail
    Unaprijed zahvaljujem

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here