Foto: pixabay.com

Kroz seksualnost i dodir doživljavamo fizičku razinu ljubavi koja nas vodi do osjećaja emocionalne razine, a onda i racionalno spoznajemo da je djelovanje prema ljubavi ono što predstavlja i naš cilj. Ako fizička razina nije dobro shvaćena, onda ona postaje toksična i razarajuća, onda emocionalna razina ne može biti shvaćena, a racionalna razina nema mogućnosti da usmjeri volju prema djelovanju u ljubavi.

atma.hr – 78
Jedino zbog čega se sve događa oko nas jest ljubav, a karma je sve ono što se događa da bismo se vratili ljubavi. Kako bismo to shvatili, najbolje je da pokažemo primjerom…

Marina je u prošloj inkarnaciji imala neobavezne veze i u ovom životu su joj dolazili upravo oni muškarci koje je povrijedila. Zaljubljivala se u muškarce koji su preferirali neobavezne veze, govorila im je da nema ništa loše u neobaveznim vezama, ali ju je u ovom životu to jako ljutilo.

Govorila je da nema puno sreće s muškarcima.

Što je u ovom slučaju karma ili nesvjesno htjelo reći Marini?

To je najvažnije pitanje koje možete postaviti ukoliko želite rješenje ljubavnog odnosa.

Karma nas uči da spojimo fizičku, emocionalnu i mentalnu razinu. Ljubav se događa na sve tri razine.

Kroz seksualnost i dodir doživljavamo fizičku razinu ljubavi koja nas vodi do osjećaja emocionalne razine, a onda i racionalno spoznajemo da je djelovanje prema ljubavi ono što predstavlja i naš cilj.

atma.hr – 52
Ako fizička razina nije dobro shvaćena, odnosno ako seksualnost shvatimo krivo, a to se događa 90 posto ljudi, onda ona postaje toksična i razarajuća, onda emocionalna razina ne može biti shvaćena, a racionalna razina nema mogućnosti da usmjeri volju prema djelovanju u ljubavi.

Marina je seksualnost doživjela površno, a takva seksualnost je pravilo današnjeg života, gdje pritom razbijamo emocionalnu strukturu i mogućnost da partnera doživimo intimno u ljubavi. Tada se razvija predanost.

Nakon toga možemo prijeći na višu razinu, a to je kreativnost koju onda usmjerujemo na ljubav prema čovječanstvu i tu se događa širenje duše.

Čak je znanost dokazala i danas se taj princip primjenjuje u poduzetništvu, da ono što emocionalno šaljemo u svijet, takve ljude i okolinu privlačimo. Kakav bi to bio svemir, Bog ili energija da kaže: Marina, imaš ovaj život i nemoj ga upropaštavati?

Možemo li osjetiti suosjećanje ako nam netko nešto naređuje? Dakle, mi smo donijeli svoja djela i informacije iz prošlog života, a ono što je važno jest kako se odnosimo s tim informacijama.

Ako je Marina dobila iskustvo koje joj se ne sviđa, odnosno imala je iskustva u kojima je banalizirala seksualnost i njenu stvarnu moć, pošto je seksualnost ili kundalini najveća transformirajuća energija po pitanju ljubavi, jasno je da ego sa svojom ljušturom i praznim razmišljanjem nije imao za ponuditi nikakav smisleni odgovor jer njega ne zanima smisao već slijepi užitak bez obzira koliko je razarajući.

atma.hr – 78
Stoga, kada je Marina pogledala naličje svog shvaćanja, jasno je bilo da se iza tih privlačenja skrivao krivi pogled u kojem je osjetila bol predrasuda i bila je u mogućnosti odbaciti takve obrasce kroz rad gdje je pronašla točku i samu bit, a to je davanje koje je sada usmjereno na partnera koji razumije i isto tako daje poštovanje koje joj daje platformu da bude voljenja kao cjelina sa svojim manama, gdje je tek sada shvatila mogućnosti seksualnosti i otvaranja srčane čakre.

Karma može biti lijek, ali potrebno je pripremiti um i tijelo kroz meditaciju, te odnose s partnerom i ljudima kako bi to iskustvo bilo jasno, a ono najvažnije primijenjeno jer duhovnost se lako materijalizira ako postoji spoznaja. Svaki pravi tragalac zna tu istinu.

Nikola Žuvela, vedski-jyotish.net

86 NIKOLA ŽUVELA

Knjige autora: Nikola ŽuvelaPrethodna objavaEVO što se događa kada žena upozna dobrog muškarca nakon loše veze!
Slijedeća objavaPred vama je težak izbor? Odaberite kartu koja će vam pomoći da se odlučite!
Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.

4 KOMENTARA

  1. Ljep pozdrav g.Nikola
    interesira me kakvu karmu nosi moj život i kako rješiti neke situacije u kojima se nalazim
    unaprijed Vam velika hvala .

  2. Dobra vecer! Htjela bi doznati svoju karmu i svrhu ovoga zivota.Koje podatke vam moram poslati i sve ostale informacije mi mozete poslati na mail
    Unaprijed zahvaljujem

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here